Η τρυφερή φιλία του Κωνσταντίνου Σκορδάλη με την εντυπωσιακή Ναταλία Ντουσό
Showbiz

Η τρυφερή φιλία του Κωνσταντίνου Σκορδάλη με την εντυπωσιακή Ναταλία Ντουσό

Eδώ και τρεις εβδομάδες έχει μπει στη ζωή του Κωνσταντίνου Σκορδάλη η γοητευτική ηθοποιός και τραγουδίστρια Ναταλία Ντουσό, η οποία έχει ζήσει χρόνια στο Λονδίνο και κάνει διεθνή καριέρα.

Το ελληνικό κοινό τη γνώρισε από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχε στις επιτυχημένες τουρκικές σειρές «Σύνορα αγάπης» και «Κισμέτ».
«Είχα ακούσει για το ταλέντο της και την καριέρα της, αλλά δεν είχε τύχει να τη γνωρίσω από κοντά. Ήρθε στην πρεμιέρα του Casablanca και από τα πρώτα λεπτά που μας σύστησαν και μιλήσαμε ένιωσα κάτι ξεχωριστό για εκείνη», παραδέχεται στη Real ο γνωστός επιχειρηματίας και μοιράζεται μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, κάτι μαγικό που βίωσαν στην αρχή της γνωριμίας τους: «Έπειτα από ένα έντονο βλέμμα που ανταλλάξαμε, μου είπε ότι η ματιά μου κουβαλά λύπη και θλίψη και πρέπει να έχω χάσει πρόσφατα κάποιον. Πράγματι, έχασα πρόσφατα τον μικρότερο αδελφό μου που λάτρευα και δεν πίστευα ότι αυτή η γυναίκα κατάφερε να δει μέσα μου, χωρίς να με γνωρίζει».
Πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα λοιπόν ή όχι; Ο ίδιος, ο οποίος δεν αγαπά να μιλά για τα προσωπικά του και κράτησε χαμηλούς τόνους για το διαζύγιό του από τη Νίνα Λοτσάρη, απαντά λακωνικά: «Οι δυο μας συζητάμε για συνεργασία στο Casablanca και για κάτι δυνατό στο εξωτερικό, αλλά δεν σας κρύβω πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια τρυφερή φιλία. Βγαίνουμε συχνά μαζί, περνάμε καλά, αλλά δεν μου αρέσει να βάζω... ταμπέλες στις σχέσεις. Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για να προτρέξει κανείς».
Πάντως, όσοι τους είδαν από κοντά πριν από λίγες ημέρες στο μπαρ Bogard του Κολωνακίου, στην πρεμιέρα του «Ανω-κάτω» στο θέατρο «Βεάκη», όπου πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, αλλά και στις πιο πρόσφατες επισκέψεις της Ναταλίας στο Casablanca, λένε πως μοιάζει να γεννιέται κάτι παραπάνω μεταξύ τους από μία τρυφερή φιλία. Μάλιστα λέγεται ότι το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, που ο επιχειρηματίας είχε πολλούς καλεσμένους στο μιούζικ χολ, δεν είχε μάτια για άλλη. Την άφηνε για λίγο στο τραπέζι, περιποιούνταν τους φίλους του και έτρεχε πίσω για να βρεθεί κοντά της.
Παρότι ο επιχειρηματίας μιλά για «τρυφερή φιλία» και προσέχει τα λόγια του, στον λογαριασμό του στο Facebook ανέβασε ένα μήνυμα που «λέει» από μόνο του πολλά. «Οι έξυπνοι άντρες δεν ερωτεύονται την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Ερωτεύονται τη γυναίκα που μπορεί να κάνει τον κόσμο τους πιο όμορφο!».
Και η Ναταλία μοιάζει να έχει κάνει πράγματι πιο όμορφο τον κόσμο του, ειδικά μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε, χάνοντας τον μικρότερο αδελφό του σε δυστύχημα.
Πέρασε και περνά πολύ δύσκολα ο Κωνσταντίνος, αλλά δεν το βάζει κάτω. Ξέροντας όμως ότι δούλεψαν πολλοί για την παράσταση Dynasty και ανάμεσά τους φυσικά και η Νίνα Λοτσάρη, με την οποία έχουν δύο υπέροχες κορούλες, δεν τα παράτησε και έριξε το βάρος του στη δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved