Παπουτσάκη: Οι φωτογράφοι στην βάφτιση του παιδιού της, η έντονη ενόχληση και ο διαπληκτισμός
Showbiz

Παπουτσάκη: Οι φωτογράφοι στην βάφτιση του παιδιού της, η έντονη ενόχληση και ο διαπληκτισμός

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μεγαλώνει ένα παιδί στα χρόνια της κρίσης. Της πέρασε από το μυαλό να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή;

«Εγώ χωρίς την Αθήνα δεν μπορώ να ζήσω, είμαι φοβερά εξαρτημένη από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα. Δεν θα μπορούσα επομένως να φανταστώ καλύτερο μέρος για να ζω από την Αθήνα. Με πληγώνει βέβαια όλο αυτό, που με άλλοθι και την κρίση, βιώνει η χώρα μας αλλά νιώθω πως τα πράγματα μπορούν να μπουν σε ένα καλύτερο δρόμο και να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Επίσης, επειδή ο Παναγιώτης έχει ένα μαγαζί που πηγαίνει καλά, μια μετακόμιση στο εξωτερικό δεν θα μπορούσε να συμβεί και για πρακτικούς λόγους. Αγαπάμε και οι δύο πολύ την Αθήνα, μόνο αν φτάναμε σε αδιέξοδο μπορεί να το κάναμε» τόνισε στην Αγορά.
-Με τον Παναγιώτη είστε μαζί 3 χρόνια. Έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με μια επώνυμη γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
«Αν ήξερα ότι με το γάμο θα σταματούσε το κυνηγητό των φωτογράφων θα παντρευόμουν νωρίτερα! (γέλια) Ο Παναγιώτης είναι πολύ ακομπλεξάριστος και γειωμένος δεν έχει τέτοια ζητήματα. Θεωρεί παράλογο να θυμώνει αν σε μια δημόσια εμφάνιση μας, έρθει κατά πάνω μας μια κάμερα για δηλώσεις. Βέβαια να είσαι έξω από το σπίτι σου και να σε τραβάνε οι φωτογράφοι με το μωρό, τότε αυτό γίνεται εκνευριστικό και για τους δυο μας. Μπορεί τα περιοδικά να κρύβουν, στις φωτογραφίες, το πρόσωπο του Μάξιμου, αλλά δεν μας είναι ευχάριστο να κυκλοφορούν οι φωτογραφίες του παιδιού μας στα γραφεία εδώ και εκεί....»
-Ενοχλήθηκες όταν η βάφτιση του Μάξιμου κατακλύστηκε από φωτογράφους;
«Αυτό ήταν εξωφρενικό γιατί δεν καταλάβαιναν τίποτα. Δεν τους θέλαμε εκεί παρόλα αυτά θα μπορούσαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες πριν το μυστήριο και να φύγουν αλλά το παρατράβηξαν. Εννοείται ότι δεν τους είχαμε καλέσει! Ήθελαν να τραβήξουν την τελετή, άρχισαν να κρύβονται, και στο τέλος τα ακούσαμε και από πάνω, με υβριστικό ύφος και φράσεις όπως «όταν μας φωνάζετε, καλά είναι»! Λες και τους είχα φωνάξει ποτέ εγώ. Ποτέ όμως! Μας στενοχώρησαν σε μια τόσο όμορφη στιγμή της ζωής μας!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved