Η τέλεια πρόταση γάμου
Showbiz

Η τέλεια πρόταση γάμου

Τα ζευγάρια αυτά έχουν απασχολήσει και απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Το καθένα από αυτά έχει μια διαφορετική ιστορία αγάπης και φυσικά μια πρωτότυπη πρόταση γάμου.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε καταλάβει ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι η γυναίκα της ζωής του αρκετό καιρό πριν της κάνει την πρόταση γάμου. Ο Ουίλιαμ είχε το δαχτυλίδι της μητέρας του στην τσέπη του περισσότερο από τρεις εβδομάδες , αφού έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να της το δώσει. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρήκε την κατάλληλη στιγμή σε μια καλύβα στην Κένυα όπου είχαν πάει να κάνουν σαφάρι.
Η Pink δεν περίμενε τον αγαπημένο της να της κάνει πρόταση γάμου. Η τραγουδίστρια έκανε την διαφορά και ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί κατά την διάρκεια ενός αγώνα μοτοκρός. Η Pink σήκωσε ένα πλακάτ που έγραφε: «Θα με παντρευτείς» και ο Κέρεϊ Χαρτ όταν το είδε έτρεξε να την φιλήσει.
Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ έκανε πρόταση γάμου στην Τζέσικα Μπιλ καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα καταφύγιο στα βουνά του Γουαϊόμινγκ και μετά το γιόρτασαν με 100 καλεσμένους.
Ο Τζέι Ζι και η Μπιγιόνσε ήταν μαζί αρκετά χρόνια μέχρι που πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Ένα δαχτυλίδι δεν θα έκανε την διαφορά για την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει τατουάζ στο ίδιο δάχτυλο τον αριθμό «4» αφού είναι τυχερός για εκείνο. Στις 4/9 έχει γενέθλια η Μπιγιονσέ και στις 4/13 ο Τζέι Ζι.
Ο Νικ Κάνον έβαλε το δαχτυλίδι σε ένα γλειφιτζούρι και το έδωσε στην Μαράια Κάρεϊ. Το γλυκό σκηνικό έγινε στην ταράτσα του κτηρίου που βρίσκεται το διαμέρισμα της τραγουδίστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved