Η ανορθόγραφη συγγνώμη της Χρηστίδου και το νέο κράξιμο!
Showbiz

Η ανορθόγραφη συγγνώμη της Χρηστίδου και το νέο κράξιμο!

Σάλος προκλήθηκε από την ανάρμοστη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Σίσσυ Χρηστίδου στην οποία φαινόταν ένα κοριτσάκι σε άσεμνη πόζα και όχι μόνο για την ηλικία του.

Από την στιγμή που οι χρήστες την είδαν άρχισαν να κάνουν πολύ επικριτικά σχόλια κάτω από αυτή με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να την κατεβάσει. Βέβαια δεν ήταν μόνο που οι χρήστες που την έκραξαν αλλά και μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ. Έπειτα από όλα όσα έγιναν και όλα όσα άκουσε, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μια άλλη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετές ώρες αφότου είχε κατεβάσει την απαράδεκτη εκείνη εικόνα στην οποία έγραφε συγγνώμη και έδειχνε να έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Μάλλον τα έχει λίγο... χαμένα πάντως η παρουσιάστρια καθώς στην φωτογραφία που ανέβασε η λέξη συγγνώμη είναι λάθος γραμμένη και για τον λόγο αυτό και πάλι οι χρήστες άρχισαν να την κράζουν από κάτω, αυτή την φορά για το... ανορθόγραφο post.

Και αφού κατάλαβε το λάθος της η Σίσσυ Χρηστίδου και μετάνιωσε και κατέβασε σχετικά γρήγορα την φωτογραφία από το timeline της, γιατί άργησε τόσο πολύ να ζητήσει συγγνώμη; Έπρεπε πρώτα να γίνει χαμός σε sites και social media,να τα... ακούσει για τα καλά και μετά να αποφασίσει η παρουσιάστρια να βγει να πει δημόσια μια συγγνώμη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved