Σίσσυ Φειδά: «Βλέποντας την φθορά να έρχεται, με ενοχλεί»
Showbiz

Σίσσυ Φειδά: «Βλέποντας την φθορά να έρχεται, με ενοχλεί»

Η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν φοβάται τον χρόνο και αν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση.

Είσαι κοκέτα;
«Όχι με εμμονή. Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, αλλά όλα τα κάνω γρήγορα και μηχανικά. Οι γυναίκες είμαστε το ωραίο φύλο και από τη φύση μας και πιστεύω πως έχουμε γεννηθεί για να εκπροσωπούμε την ομορφιά, την αρμονία, τη χαρά. Καταρχήν και εμείς αισθανόμαστε πιο ωραία περιποιημένες αλλά το εισπράττουμε και από το περιβάλλον μας».


Τον χρόνο τον φοβάσαι;
«Είμαι τυχερή γιατί μέχρι σήμερα μου έχει φερθεί καλά. Πρέπει να ομολογήσω πως καμιά φορά όταν παρατηρώ μια αλλαγή επάνω μου, βλέποντας την φθορά να έρχεται, με ενοχλεί, άμα πολύ γρήγορα το συνηθίζω και βαδίζω σε αρμονία με ό,τι συμβαίνει... Έχω παράδοξα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Σίγουρα, όμως σε κανέναν άνθρωπο δεν νομίζω να του αρέσει να μεγαλώνει. Γενικά όποια πράγματα με ενοχλούσαν επάνω μου μικρότερη με ενοχλούν και τώρα».


Έχεις κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση;
«Κάνω μεσοθεραπεία και γενικά είμαι ανοιχτή σε ό,τι μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας».


Το φρύδι σου λίγο που σηκώνεται είναι του τύπου ότι όλους τους βλέπεις αφ'υψηλού ή είναι η έκφραση σου που κάποιοι ίσως έχουν παρεξηγήσει και γι' αυτό σε λένε σνομπ;
«Εσύ θα απαντήσεις που με ξέρεις είμαι σνομπ;».


Όχι, εγώ πιστεύω πως όλο αυτό είναι μια λανθασμένη εικόνα που έχουν δημιουργήσει για σένα...
«Είδες λοιπόν; Και εγώ βλέπω πως όλο αυτό το έχουν δημιουργήσει κάποιοι άλλοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, που έχουν κάνει μια περιγραφή για μένα μακριά από την πραγματικότητα, όμως αυτό αφορά μόνο αυτούς. Ο κόσμος, τόσο οι αναγνώστες όσο και τα media ξέρουν και καταλαβαίνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved