Showbiz

Εκτός εαυτού ο Λιανός με την φωτογραφία του παιδιού που ανέβασε η Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Την άσεμνη φωτογραφία με παιδάκι που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, σχολίασαν στην εκπομπή «Όλα παίζουν», με τον Γιώργο Λιανό να βγαίνει εκτός εαυτού.

«Άλλο να φοράνε η μαμά και η κόρη το ίδιο φόρεμα, το οποίο θεωρώ ότι είναι χαριτωμένο ας πούμε. Βλέπω και πολλούς μπαμπάδες που ντύνονται ίδια με τους γιους τους. Κι άλλο να το φτάνουμε όπως σε αυτό, ένα μπικίνι με τριγωνάκια. Είναι και η πόζα λιγάκι... Κάποιος δασκάλεψε αυτό το κοριτσάκι να κάτσει έτσι. Εμένα αυτό δε μου αρέσει. Αυτοί που δασκάλεψαν το κοριτσάκι να κάτσει έτσι πρέπει να λογοδοτήσουν. Είναι τραγικό! Για πράγματα... τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω γιατί μπορεί να είναι και νομικό το θέμα. Για πράγματα λιγότερο προκλητικά παρεμβαίνουν αρχές, θεωρείται διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Η χαρά του παιδόφιλου είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε.

Οι τύποι που δασκάλεψαν το κοριτσάκι να κάτσει έτσι και να φωτογραφηθεί έχουν εγκληματική ευθύνη για εμένα. Είναι τραγικό ότι κάποιος είπε σε αυτό το κοριτσάκι πόζαρε, τέντωσε το στέρνο σου» εξήγησε. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved