Ελένη Ράντου: Αυτή είναι η δική της Ιθάκη
Showbiz

Ελένη Ράντου: Αυτή είναι η δική της Ιθάκη

Η Ελένη Ράντου συνεργάζεται μετά από πολλά χρόνια με το Εθνικό θέατρο για τη «Φιλουμένα». Άραγε θα ήθελε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία της και μετά τη συγκεκριμένη δουλειά; Και ποια είναι η δική της Ιθάκη ενώ ποιον στόχο έχει βάλει για το άμεσο μέλλον;



Θα ήθελες να συνεχιστεί η συνεργασία σου με το Εθνικό και μετά τη «Φιλουμένα»;



«Φοβάμαι μη βολευτώ. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ακουμπήσεις κάπου παραπάνω από όσο χρειάζεται. Και επειδή εγώ έχω την τάση να συνδέομαι συναισθηματικά, προσπαθώ να το δω σαν μια ωραία περιπέτεια στον δρόμο μου για την Ιθάκη. Η μονιμότητα, ακόμη και της επιθυμίας, μπορεί να σε περιορίσει».


Ποια είναι η Ιθάκη σου;



«Εκεί όπου αισθάνομαι πιο δημιουργική. Και αυτό συμβαίνει όταν γράφω έργα, όταν καταθέτω πράγματα πιο προσωπικά για να τα επικοινωνήσω, όταν είμαι πιο κοντά στο δικό μου σύμπαν, στην κάθαρση. Αυτό βέβαια είναι πιο μοναχικό ταξίδι. Σε μία περίοδο επικοινωνιακή, όπως η τωρινή, δεν είναι εύκολο να δημιουργείς - αν και προετοιμάζομαι για αυτό ψυχολογικά».


Επόμενος στόχος;



«Να εκπλήξω για άλλη μια φορά τον εαυτό μου. Αυτά για μένα είναι ενέσεις νεότητας... Το Εθνικό είναι μία τέτοια απόπειρα να βγω από τα δεδομένα μου, όχι για να βρω τη σιγουριά του Δημοσίου, αλλά για να ξαναγεννηθώ μέσα από νέες εμπειρίες, έπειτα από 30 χρόνια πορείας στο θέατρο. Αν υπάρχει κάτι για να αποδείξω σήμερα, είναι να μη χάσω την ορμή και την παρόρμηση με την οποία ανέκαθεν λειτουργούσα σε αυτή τη δουλειά. Γιατί ποτέ δεν είχαν λογική αυτά που έκανα. Απλώς, η λογική τα «έντυνε» και προσπαθούσε να τα υλοποιήσει».



Πηγή: Real
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved