Βισκαδουράκης-Καλυβάτσης: Η γνωριμία τους και η συνεργασία τους
Showbiz

Βισκαδουράκης-Καλυβάτσης: Η γνωριμία τους και η συνεργασία τους

Παρόλο που ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχουν κοινούς γνωστούς και συχνάζουν στα ίδια μέρη, γνωριστήκανε πρόσφατα.

«Είχαμε συναντηθεί μία φορά στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιζε ο Θανάσης στην παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» αλλά γνωριστήκαμε ουσιαστικά φέτος» τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο ΟΚ, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Παρόλο που έκανα πολλή παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γρήγορη Αρναούτογλου, τη Ράνια Θρασκιά και έχω κάνει πολλές φορές διακοπές στη Χαλκιδική, με τον Σωτήρη γνωριστήκαμε ουσιαστικά φέτος, όταν ξεκινήσαμε πρόβες για την παράσταση. Δεν ξέρω πώς τύχαινε, αλλά, όταν τα καλοκαίρια ανέβαινα εγώ πάνω, εκείνος ταξίδευε με το σκάφος του, οπότε έκανα διακοπεί με την υπόλοιπη παρέα.»
-Τι εντύπωση είχε ο ένας για τον άλλον πριν γνωριστείτε;
Σωτήρης: «Αν δεν έχω συνεργαστεί με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να έχω γνώμη. Μπορεί να ακούς διάφορα για κάποιον και να μην ισχύει τίποτα. Τώρα που τον γνώρισα μπορώ να πω ότι είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Είναι ένα ηφαίστειο. Είναι υπερκινητικός, λαλίστατος, σε σημείο συχνά να μιλάει περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται. (Γελάει.) Όταν ήταν στο DWTS, ο Γιάννης Λάτσιος του είχε πει: «Φτάνει, βρε πουλάκι μου. Δεν είναι τυχαίο που έκανες τόσο μεγάλη επιτυχία στον ρόλο του μουγγού». Αυτό που διαπίστωσα παίζοντας μαζί του είναι ότι είναι χάχας. Αν, δηλαδή, συμβεί κάτι στη σκηνή έξω από τα προγραμματισμένα, τον πιάνουν τα γέλια και δεν μπορεί να πει ούτε λόγια ούτε τίποτα. Διαλύεται ολοσχερώς. Μία μέρα δεν άντεξα και του είπα: «Αν σου άρεσα τόσο πολύ να γελάς την ώρα της παράστασης πλήρωσε εισιτήριο και κάθισε να μας βλέπεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved