Εεεεε! Είναι ερωτευμένος ο Χρήστος Ανθόπουλος!
Showbiz

Εεεεε! Είναι ερωτευμένος ο Χρήστος Ανθόπουλος!

Ο παρουσιαστής του ανατρεπτικού show του Mega «Εεεεε» Χρήστος Ανθόπουλος και η δικηγόρος Σοφία Κίλια, παρά το «βαρύ» καθημερινό τους πρόγραμμα, λόγω των πολλών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, πάντα καταφέρνουν να μοιράζονται ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο.

Ο φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι, την περασμένη εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο παρουσιαστής συνάντησε την αγαπημένη του έξω από τα δικαστήρια, αφού είχε ολοκληρωθεί η εκδίκαση μιας υπόθεσης, για να περάσουν μαζί το μεσημέρι, πριν συνεχίσουν με τις υποχρεώσεις τους. Είναι κάτι που συνηθίζουν και τους αρέσει πολύ. Και οι δύο λατρεύουν τις βόλτες στην παραλία ή την πόλη. Τους χαλαρώνει και τους βοηθάει να «γεμίζουν» τις μπαταρίες τους. Περπάτησαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς τη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, πριν καταλήξουν για ένα γρήγορο γεύμα σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια. Απ' την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Τα κοινά ενδιαφέροντα και η αγάπη για τα καλλιτεχνικά ήταν κάτι που σίγουρα τους έφερε πιο κοντά. Αυτό που εντυπωσίασε τον Χρήστο ήταν η «πολυπλοκότητα» της Σοφίας. Ένα κορίτσι που ήταν αφοσιωμένο στις απαιτητικές της σπουδές στη Νομική και ταυτόχρονα αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο στη μουσική που λατρεύει.
Η Σοφία Κίλια, σύμφωνα με τη real, προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και, εκτός από τη δικηγορία, πάντα είχε και έναν μεγάλο, παράλληλο έρωτα, τη μουσική. Έχει τελειώσει μουσικό σχολείο και έχει σπουδάσει πιάνο και αρμονία. Όταν, λοιπόν, της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας. Στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής της ιδιότητας έχει συνθέσει, πολλές φορές, κομμάτια για θεατρικές παραστάσεις και, όπως ήταν αναμενόμενο, η δική της πινελιά στην εκπομπή του αγαπημένου της ήταν απαραίτητη, γι' αυτό πολλά από τα επεισόδια της εκπομπής «Εεεεε» έχουν τη μουσική επιμέλεια της Σοφίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved