Γιώργος Λαμπαθάκης: Συζεί με την γυναίκα της ζωής του!
Showbiz

Γιώργος Λαμπαθάκης: Συζεί με την γυναίκα της ζωής του!

Είναι μαζί 7,5 χρόνια και ο έρωτάς τους παραμένει άσβεστος. Ο λόγος για τον Γιώργο Λαμπαθάκη που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» και την αγαπημένη του Χριστίνα Οικονόμου, οι οποίοι αποφάσισαν να περάσουν τη δοκιμασμένη σχέση τους στο επόμενο στάδιο, αυτό της συγκατοίκησης.

«Eίμαστε ευτυχισμένοι με τη σύντροφό μου. Σημασία έχει να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με τον άνθρωπο που αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί του», λέει ο αρχιτέκτονας στη real για τη νέα του ζωή. Η ισορροπία στην προσωπική του ζωή συμπληρώνεται άριστα από την επαγγελματική του πρόοδο, αφού βρίσκεται, όπως ξεκαθαρίζει, στην πιο δημιουργική φάση του σε ό,τι αφορά το αρχιτεκτονικό γραφείο που διατηρεί στο Σύνταγμα. Ο άλλοτε περιζήτητος εργένης λατρεύει το κέντρο και δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του σε κάποιο προάστιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και για τη διαμονή τους επέλεξαν με τη σύντροφό του ένα διαμέρισμα κοντά στην Πλάκα.
Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια, λόγω της τηλεοπτικής του παρουσίας τόσο με τη Σίσσυ Φειδά, όσο και με τη δική του εκπομπή «Μαστορέματα» την οποία συμπαρουσίαζε με τον Παναγιώτη Χατζιδάκη, να βρισκόταν στο προσκήνιο της δημοσιότητας, ο Γιώργος Λαμπαθάκης όμως κατάφερε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. Τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη του θέλησαν από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα πρωτοσέλιδα και τα φλας. Όλα αυτά τα χρόνια όμως η Χριστίνα είναι ο φύλακας-άγγελος του Γιώργου και τον στηρίζει διακριτικά και αθόρυβα. Γνωριστήκαν πριν από 7,5 χρόνια στη Σκύρο. Ήταν χειμώνας του 2007 και συγκεκριμένα Αποκριές, λίγο πριν ο Γιώργος απολυθεί από το Ναυτικό και πάρει το πτυχίο του από το Εθνικό Μετσόβιο. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους ένιωσαν την αμοιβαία έλξη, η οποία δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα φλογερό ειδύλλιο.
Σήμερα, εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και πρόθυμοι να στηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους τους σε ένα πλάνο κοινής ζωής. Τόσο ο αρχιτέκτονας, όσο και η όμορφη σύντροφός του, η οποία εργάζεται σε ίδρυμα εικαστικών τεχνών και μουσικής, είναι δύο άνθρωποι που λατρεύουν την τέχνη, την αισθητική, τα ταξίδια και τα εστιατόρια με θέα την Ακρόπολη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved