Ζέτα Μακρυπούλια: «Στον οικονομικό τομέα έχω κάνει λάθη»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Στον οικονομικό τομέα έχω κάνει λάθη»

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε τη φάση αυτού του «θεατρικού ρατσισμού», πώς το διαχειρίστηκε μέσα της; Αναρωτήθηκε ποτέ «Μήπως τελικά δεν κάνω για αυτή τη δουλειά;»

«Όχι, αυτό δεν το είπα, γιατί το ήθελα πολύ. Είχα πάρα πολλή υπομονή και εκείνη την περίοδο με βοήθησε το ότι ήμουν κλειστή και δεν εκφραζόμουν σε κάποιους ανθρώπους. Δεν είναι ότι δεν θυμάμαι τι μου έχουν πει, δεν το παίζω δηλαδή το καλό παιδί." Ήταν πολύ μαζικό αυτό που συνέβαινε. Δεν μιλάω για δυο - τρεις ανθρώπους που το έλεγαν δημόσια, μιλάω για σοβαρούς ανθρώπους του θεάτρου που μου είχαν τις πόρτες ερμητικά κλειστές. Σε αυτό δεν μπορούσα να κάνω κάτι, παρά να περιμένω πότε θα μου δινόταν μια ευκαιρία» τόνισε στο People.
- Τώρα έχεις μάθει και να διαπραγματεύεσαι στις δουλειές
«Όχι, αλλά έχω κάνει κάποιες προόδους. Στον οικονομικό τομέα έχω κάνει λάθη, γιατί άμα με πιάνουν στο φιλότιμο, με τουμπάρουν εύκολα. Και αυτοί που ασχολούνται με τα οικονομικά στα κανάλια είναι έξυπνοι άνθρωποι, καταλαβαίνουν τις αδυναμίες του άλλου. Κι επειδή εγώ ήθελα να έχω φιλικές σχέσεις για να βγαίνει μια δουλειά καλά, έλεγα «Δεν πειράζει αν δεν πάρω τόσα. Θα πάρω λιγότερα». Σήμερα, βέβαια, με την τωρινή μου εμπειρία, σου λέω ότι αυτό ήταν λάθος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved