Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάνω ό,τι κάνω γιατί έτσι νιώθω κι έτσι έχω μάθει»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάνω ό,τι κάνω γιατί έτσι νιώθω κι έτσι έχω μάθει»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο «Happy Day» μόλις 20 μέρες μετά τη δεύτερη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Δεν ήταν λιγάκι βάρβαρο;

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να επιστρέψω τόσο γρήγορα, ούτε όμως μου 'βαλε και κανένας το μαχαίρι στον λαιμό. Ήταν στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχα κάνει με το κανάλι. Και εγώ είμαι άνθρωπος που τιμά στο ακέραιο την υπογραφή του. Ήμουν ήδη έγκυος όταν με πήραν στον Αlpha, επομένως ήταν αναγκαίο για την καλή πορεία της εκπομπής να επιστρέψω σύντομα. Παρ'όλα αυτά, δεν λειτούργησε εναντίον των παιδιών. Πήγαινα μόνο στο ζωντανό του Happy Day και δεν καθόμουν ποτέ αργότερα. Έτσι, δεν κουραζόμουν ιδιαίτερα, ούτε στερήθηκα την παρουσία των κοριτσιών μου. Ώσπου να ξυπνήσουν ήμουν πίσω στο σπίτι» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Όπως και να 'χει, δεν είναι κάπως καταπιεστικό το στιλάκι της super woman που μας έχουν επιβάλει;
«Δεν νιώθω πως μου έχουν επιβάλει κάτι. Κάνω ό,τι κάνω γιατί έτσι νιώθω κι έτσι έχω μάθει. Αφενός είναι πολυτέλεια σήμερα να διακινδυνεύεις τη δουλειά σου με οποιονδήποτε τρόπο, με αρνήσεις και βεντετισμούς, αφετέρου μεγάλωσα με μια μαμά, την Παναγιώτα, που ήταν και παραμένει πολύ δυναμική. Έχω την εικόνα της πάντα μπροστά μου, να δουλεύει αλλά και να μας φροντίζει όλους ακούραστα. Το ίδιο κάνω και εγώ τώρα, αλλά είναι επιλογή μου, όχι καταναγκασμός, και το χαίρομαι. Αφού και ο άντρας μου ο Θέμης μου λέει καμιά φορά «κάτσε λίγο, ρε παιδάκι μου, να ξεκουραστείς», εγώ όμως δεν... Γιατί θέλω να κερδίζω όσο γίνεται περισσότερο χρόνο με τα κοριτσάκια μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved