Ναταλία Γερμανού: «Ο Καρβέλας με έμαθε να γράφω…»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Ο Καρβέλας με έμαθε να γράφω…»

Για την σχέση με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα αλλά και όλα όσα έμαθε από τον καθένα χωριστά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού.

«Η Άννα μου 'χει μάθει πολλά. Και ο Νίκος Καρβέλας. Στον Νίκο χρωστάω τους στίχους που γράφω. Εκείνος με έμαθε να γράφω. Στις αρχές μου ξεκινούσα και έγραφα από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, εφτά κουπλέ, τέσσερις γέφυρες, ατέλειωτες πολλές λέξεις. Ο Καρβέλας με έμαθε να γράφω. Η Άννα, από την άλλη, μου έμαθε ότι οι έρωτες είναι πολύ ωραίο πράγμα, αρκεί να μην εξαρτάσαι από αυτούς. Είναι πολύ ωραίο να είσαι ερωτευμένη, όπως είναι ωραίο να περνάς και χρόνο μόνη σου όταν δεν υπάρχει κάτι αρκετά καλό ώστε να αξίζει να χτυπά η καρδιά σου και να τρελαίνεσαι. Να είσαι στα ουράνια. Επίτηδες λέω "στα ουράνια".

Δεν ήμουν ποτέ πολύ των πατωμάτων, παρότι έχω γράψει τραγούδια για πατώματα. Ίσως δεν έτυχε κιόλας. Αυτό που θα κρατήσω από την Άννα, πέρα από τις ατέλειωτες συζητήσεις που έχουμε κάνει για σχέσεις, είναι ότι δεν χρειάζεται να τα 'χω καλά με όλο τον κόσμο και να είμαι αρεστή σε όλους, ότι μπορώ να έχω την άποψή μου κι ας μην αρέσει στους πάντες, ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αρκεί να αξίζει τον κόπο. "Αλλιώς κάτσε μόνη σου", μου 'λεγε πάντα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved