Στέλλα Δημητρίου για Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Πώς θα αντέξει η μάνα τον αποχαιρετισμό;»
Showbiz

Στέλλα Δημητρίου για Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Πώς θα αντέξει η μάνα τον αποχαιρετισμό;»

Η απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει συγκίνηση το πανελλήνιο. Αρκετοί επώνυμοι εκφράζουν τη γνώμη τους μέσα από τα social media και στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του bullying.

H Στέλλα Δημητρίου έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο instagram: «Ο τραγικός θάνατος αυτού του αδικοχαμένου παιδιού ειναι για ολους μας μια γροθιά στο στομάχι. Ο φόβος κ η σιωπή σκοτώνει... Να έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε κ τον οποιοδήποτε που θα προσπαθήσει να σας προσβάλει, να σας θίξει ή να ασκήσει λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία σε εσάς ή στους φίλους σας.. Να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας κ να μην φοβάστε να μιλήσετε στους γονείς σας ή σε μεγαλύτερους σας. Να αντιδράτε κ να μην κλεινεστε στον εαυτό σας. Δεν εχει το δικαίωμα κανένας να σας κατακρίνει ή να σας κοροϊδέψει. Να έχετε δύναμη.Να πιστεύετε στον εαυτό σας!!
Ο θεός ας αναπαύσει τη ψυχούλα του. Καλο ταξιδι Βαγγέλη .... Αυριο η αυτή η μάνα πως θα αντέξει αυτο το θέαμα..αυτές τις εικόνες που δεν θα τις ξεχάσει ποτε. Πως θα αντέξει τον αποχαιρετισμό; Ο θεουλης ας της δίνει δύναμη κ κουράγιο τόσο στην ίδια όσο κ στην υπόλοιπη οικογένεια . Οτι κ να πω ειναι λιγο μπροστά στο πόνο της οικογένειας.....»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved