Φαίη Σκορδά: Αναβάλλει τη βάφτιση του γιου της
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Αναβάλλει τη βάφτιση του γιου της

Τρέχει και δεν φτάνει το τελευταίο διάστημα η Φαίη Σκορδά καθώς "ναυάγησαν" τα σχέδιά της όσον αφορά στη βάφτιση του Δημητράκη, ένα γεγονός που τον τελευταίο καιρό την απασχολούσε πολύ.


Η Φαίη και ο Γιώργος αρχικά σχεδίαζαν να βαφτίσουν τον μικρό τους γιο λίγο μετά το Πάσχα και πριν εκείνος κάνει τα πρώτα του γενέθλια στις 12 Μαΐου. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι σχεδόν αδύνατον καθώς τα επαγγελματικά τους δεν τους επιτρέπουν να ετοιμαστούν τόσο σύντομα. Η αρχική σκέψη ήταν να βαφτίσουν το μωρό στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο, όπως είχαν κάνει και πριν από τρία χρόνια για τον μεγάλο τους γιο Γιάννη, κάτι που απορρίφθηκε, όμως, από την πρώτη στιγμή καθώς οι υποχρεώσεις του παρουσιαστή για τις επόμενες Κυριακές λόγω των live του "The Voice" τον θέλουν στην Αθήνα.
Η Φαίη κατέβαλε τρομερές προσπάθειες μέχρι τέλους ώστε να βρεθεί η ημερομηνία που θα τους εξυπηρετούσε για να πάρει ο μικρός το όνομα του μπαμπά της, Δημήτρη, αλλά δεν τα κατάφερε και το Μυστήριο αναβλήθηκε για το καλοκαίρι, και πιο συγκεκριμένα για μετά το φινάλε του "Πρωινού" στα μέσα Ιουλίου.
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved