Showbiz

Η Στικούδη μιλά πρώτη φορά για την «κόντρα» με την Καμπούρη

Gossip-tv Team

H Kατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και φυσικά την ρώτησαν για το σχόλιό της σε ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram!M ία φωτογραφία που απεικόνιζε τις δυο κυρίες ημίγυμνες δημοσίευσε η Δέσποινα Καμπούρη.


Η μία κυρία ήταν το μοντέλο Ιρίνα Σαγιακ και η άλλη η Ρίτα Όρα, που εμφανίστηκε έτσι στο πάρτι μετά τα όσκαρ.
Η διευθύντρια του mothersblog.gr και παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «#υψηλή_ραπτική_my_ass #toocheap #oscars#ritaora #irinashayk #γιατί_δεν_εμφανίστηκαν_γυμνές#τι_έχουν_πάθει_οι_γυναίκες #talkingaboutfashion#εγώ_θα_τους_έριχνα_πόρτα».
H Kατερίνα Στικούδη είδε τη φωτογραφία και το σχόλιο της Δέσποινας και έγραψε: «Eίναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία». Η Δέσποινα δεν το σχολίασε αλλά οι διαδικτυακοί φίλοι τα έχωσαν στη Κατερίνα.

Πριν λίγες μέρες η Δέσποινα βρέθηκε στο Πρωινό και είπε: «Θεωρώ ότι η Κατερίνα Στικούδη έκανε κακό στον εαυτό της... Αν μου μιλήσει θα της μιλήσω». Σήμερα η Κατερίνα είπε: «Το σχολίασα πριν κοιμηθώ... Θα σου πω ακριβώς τι έγινε, πήρε ένα φάντασμα το κινητό μου και το έγραψε... όχι εντάξει (γέλια). Φαντάζομαι ότι σας έχει συμβεί και εσάς να δείτε κάτι και να θέλετε να το σχολιάσετε. Δε το μετάνιωσα που το έγραψα. Συνεχίζει να είναι η γνώμη μου αυτή... Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να φορά ότι θέλει». Και πρόσθεσε για τη Δέσποινα: «Ήμουν λίγο σκληροπυρηνική. Δεν έχω κάτι με τη Δέσποινα... Αν τη δω θα της δώσω ένα φιλάκι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved