Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω πιάσει τον εαυτό µου να ζηλεύει τους φίλους µου που έχουν παιδιά»
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχω πιάσει τον εαυτό µου να ζηλεύει τους φίλους µου που έχουν παιδιά»

Την ανάγκη να αποκτήσει οικογένεια αποκαλύπτει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ο οποίος παραδέχεται ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι η μοναξιά.

Με τη ζωή εν γένει και τον χαρακτήρα σου είσαι εξίσου συµφιλιωµένος;

«∆ύσκολη ερώτηση... Νιώθω τυχερός που κάνω αυτό που αγαπάω. Αλλά όταν αγαπάω, αγαπάω στα όρια. Ανεβαίνω στη µηχανή και πηγαίνω τέρµα το γκάζι, συνέχεια. Ούτε στις στροφές δεν κόβω. Το φρένο είναι για µένα πολύ δύσκολο. Οπότε καταλαβαίνεις...»

Τι φοβάσαι;

«Η µοναξιά είναι ένας φόβος. Μεγαλώνοντας, αναρωτιέµαι αν θα ευτυχήσω να έχω την απόλυτη στήριξη µιας πραγµατικής οικογένειας, δηµιουργηµένης από µένα κι από έναν άλλον άνθρωπο. Θα το ήθελα πολύ. Θα µου ήταν πολύ χρήσιµο. Και αναγκαίο, τώρα πια•αναγκαίο και ως κίνητρο ζωής, να έχω κάτι να πιστεύω».

Τις προϋποθέσεις τις έχεις στην παρούσα φάση;

«Όχι - κι ας γράφονται διάφορα (γελάω µε τα δηµοσιεύµατα γιατί καµιά αληθινή σχέση µου δεν έχει γραφτεί πουθενά, εκτός από αυτές µε τις οποίες έχω πάει σε κάποιες πρεµιέρες). Είµαι εγώ, το σκυλί µου και η µηχανή µου... Έχω πιάσει τον εαυτό µου να ζηλεύει καλοπροαίρετα τους φίλους µου που έχουν παιδιά. Είναι όµως και στιγµές που λέω «άσ' το καλύτερα, δεν βλέπεις τι περνάνε; Εσύ είσαι για να ανεβαίνεις στη µηχανή»»...

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved