Σύλβια Δεληκούρα: «Έχω ένα άγχος για τα κιλά μου»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Έχω ένα άγχος για τα κιλά μου»

Η Σύλβια Δεληκούρα μέχρι να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της, ούτε η ίδια δεν είχε καλά-καλά συνειδητοποιήσει ότι θα γινόταν μητέρα.

«Μπορώ να πω ότι όσο ήμουν έγκυος δεν είχα καταλάβει ότι θα γίνω μητέρα. Νόμιζα πως παίζω έναν ρόλο. Όταν κράτησα όμως τον μπέμπη μου στην αγκαλιά μου, μέσα σε μία στιγμή άλλαξε όλη μου η ζωή. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Και να λες ότι ήσουν ευτυχισμένη πριν από το παιδί και ότι έχεις ζήσει ευτυχισμένες στιγμές, η απόλυτη ευτυχία έρχεται με το παιδία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Υπήρξαν στιγμές που αυτές οι αλλαγές στη ζωή, στο σώμα και την ψυχολογία της τής έπεσαν κάπως βαριές;
«Εννοείται. Ενα θα σου πω: οι ορμόνες παίζουν παλαμάκια και εσύ απλά χορεύεις». Σε λιγότερο από τρείς μήνες η Σύλβια κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη γιατί, όπως παραδέχτηκε, αγχώθηκε για να επανέλθει στη σιλουέτα της μετά τη γέννηση του γιου τη5ς. «Έχω ένα άγχος για τα κιλά μου. Ευτυχώς τα έχασα τα περισσότερα. Είχα πάρει 18 κιλά! Δεν ήταν πάρα πολλά αλλά ούτε και λίγα. Εχασα τα 16. Εχω ακόμα κοιλίτσα, αλλά έχω κι ένα "αστέρι" μέσα στο καρότσι. Αμα κάτσω τώρα να ασχοληθώ με τα κιλά, θα χάσω και την ουσία»,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved