Ελίνα Μάλαμα: «Πέρασα μια περίοδο θλίψης που κράτησε μήνες»
Showbiz

Ελίνα Μάλαμα: «Πέρασα μια περίοδο θλίψης που κράτησε μήνες»

«Αντιμετωπίζω κάθε δουλειά με την ίδια σοβαρότητα» δηλώνει η Ελίνα Μάλαμα σχετικά με το αν προτιμά την διαφήμιση ή την υποκριτική.»

Ακόμη και το κομμάτι της διαφήμισης Καθόλου δεν με πειράζει αν με θυμούνται ως το κορίτσι στη διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και στο κάτω-κάτω, αν δεν ήθελα να κάνω τη διαφήμιση, δεν θα πήγαινα στο γύρισμα. Υπήρξε μια περίοδος μετά το διαφημιστικό που χτυπούσε το τηλέφωνο. Κι αυτό το εκτιμώ. Αλλά στο θέατρο νιώθεις ότι πηγαίνεις παρακάτω ως ηθοποιός. Ειδικά αν συνεργαστείς με έναν σκηνοθέτη που σε φέρνει στα όρια σου, παίζει με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου και σε βοηθά να τα ξεπεράσει. Έχω συνεργαστεί με τον Θωμά Μοσχόπουλο και τον Σπύρο Ευαγγελάτο και νιώθω τυχερή που το έζησα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Μπορεί πλέον να βιοποριστεί από τη δουλειά της; «Οχι. Πρέπει να κάνεις δύο και τρεις δουλειές τουλάχιστον για να τα βγάλεις πέρα. Δεν ξέρω πώς έχει γίνει πλέον δεδομένο ότι οι πρόβες των ηθοποιών δεν πληρώνονται. Μιλάμε για τους, τρεις, ενίοτε και πέντε μήνες δουλειάς. Στην καλύτερη περίπτωση, θα σου δώσει ο σκηνοθέτης κάποιο χαρτζιλίκι. Ζούμε έναν παραλογισμό. Και οι προβες μπορούν να γίνουν σε μέρη με κρύο, με σκόνες, με νερά, δεν είναι εύκολο το επάγγελμα».
«Δεν υπήρξα ποτέ από εκείνους τους ηθοποιούς που είπαν ότι θα δοκιμάσουν την τύχη τους για πέντε-δέκα χρόνια και έπειτα, αν αποτύχουν, θα κάνουν κάτι άλλο. Αν δεν κάνω αυτό το πράγμα, θα μαραθώ. Μου φαίνεται αβάσταχτο να κάνω άλλη δουλειά. Φέτος είχα κλείσει δύο, αλλά ακυρώθηκαν. Πέρασα μια περίοδο θλίψης που κράτησε μήνες. Η φετινή ήταν από τις χειρότερες χρονιές. Τώρα αισθάνομαι μια αλλαγή. Αποφάσισα να φροντίσω τον εαυτό μου. Να με προσέξω σωματικά και πνευματικά. Είδα αυτή την περίοδο ως ένα δώρο χρόνου. Γυμνάζομαι εντατικά, διαβάζω, δεν είμαι πλέον τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου. Δεν μου ασκώ κριτική, ξεκίνησα αρχικά να κάνω πράγματα για να βρω μια διέξοδο. Και τελικά λειτούργησαν ευεργετικά, ως φάρμακο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved