Μανίνα Ζουμπουλάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε
Showbiz

Μανίνα Ζουμπουλάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές της αναφέρθηκε στην πιο επώδυνη, σε έναν θάνατο που την συγκλόνισε!

Η πιο επώδυνη στιγμή σου; «Οι απώλειες. Οι θάνατοι αγαπημένων ανθρώπων ήταν και παραμένουν επώδυνοι. Δεν το διαχειρίζομαι. Ό,τι αφορά τη ζωή μπορώ να το αντιμετωπίσω με σθένος και χιούμορ. Στο θάνατο δεν μπορώ να το κάνω»


Υπάρχει ένας θάνατος αγαπημένου σου ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο σκέψης αλλά και πορείας σου; «Ο θάνατος του φίλου μου Γιώργο Σταυριανού. Όταν έπαθε καρκίνο στον πνεύμονα, έκοψα το κάπνισμα. Πέθανε όταν ήμουν 8 μηνών έγκυος.Ήθελα να είναι παρών να δει τα παιδιά μου. Με επηρέασε καταλυτικά η απώλεια του. Αισθάνομαι ένα μεγάλο κενό. Στο παρελθόν διατηρούσε ένα πολύ γνωστό μπαρ στην Αθήνα και κάποια στιγμή μου είχε χαρίσει 12 ποτήρια. Μου είχε πει «δεν σπάνε με τίποτα».

Τελικά έμειναν δύο, αλλά ακόμη με αυτά μόνο πίνω νερό», λέει και καταλήγει: «Τον αγαπούσα πολύ. Μου λείπει. Δεν σβήνω ποτέ από το κινητό μου ή την ατζέντα μου τηλέφωνα αγαπημένων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή. Πολλές φορές κοιτάξω το τηλέφωνο του και σκέφτομαι τόσο, θα ήθελα να ήταν εδώ, να του εξομολογηθώ όσα συμβαίνουν στη ζωή μου».
Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved