Καίτη Γκρέυ: Η πίκρα για τη Θεοδωρίδου
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Η πίκρα για τη Θεοδωρίδου

Η Καίτη Γκρέυ δεν μασάει τα λόγια της. Ποια τραγουδίστρια θα ήθελε να ακούσει σε μαγαζί. «Η Σοφία Παπάζογλου είναι εξαιρετική τραγουδίστρια.

Το ίδιο και η Μαρία Σουλτάτου. Κατ' αρχήν, λατρεύουν τους παλιούς καλλιτέχνες. Αυτό κάτι λέει!» λέει σε καθημερινή εφημερίδα.
Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την υποστήριξη που της είχαν δώσει εκείνη και ο Μπιθικώτσης, λέει χωρίς περιστροφές: «Θα κάνω ένα παράπονο για τη Θεοδωρίδου: μόλις την άκουσα στα πρώτα της βήματα πίστεψα πως αν δεν είχαν "φύγει" όλοι οι μεγάλοι συνθέτες, θα μπορούσε να ερμηνεύσει εξαιρετικά το λαϊκό τραγούδι, μια και η χροιά της φωνής της είναι γι' αυτό το είδος. Και την είχαμε στηρίξει με τον Μπιθικώτση. Ομως σε μια τιμητική εκπομπή που μου έκανε η Σεμίνα και την είχε καλέσει εκείνη δεν ήρθε. Και πικράθηκα πάρα πολύ. Γιατί δεν αγαπώ μόνο τους τραγουδιστές που έχουν καλή φωνή, αλλά κυρίως αυτούς που είναι φιλότιμοι και σέβονται τους παλιούς καλλιτέχνες. Και νομίζω ότι η Θεοδωρίδου δεν σεβάστηκε το όνομά μου. Με πίκρανε. Όμως δεν παύω να λέω ότι είναι μια εξαιρετική φωνή».
Για άντρες ερμηνευτές απαντάει με ευθύτητα. «Νομίζω πως αυτός που είναι ανώτερος όλων είναι ο Ρέμος. Έχει την καλύτερη φωνή. Και μου αρέσει γενικά που είναι αυθόρμητος. Τα νέα παιδιά που βγαίνουν τώρα δυστυχώς δεν έχουν καμιά βοήθεια ούτε από συνθέτες ούτε και από τις εταιρίες. Εμείς τότε είχαμε άλλα βιώματα».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved