Κατερίνα Στικούδη: «Έχω εμμονή με τη δουλειά μου»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Έχω εμμονή με τη δουλειά μου»

Με νέο τραγούδι και µε διάθεση για ακόµα περισσότερες προκλήσεις στον χώρο του πενταγράµµου, η Κατερίνα Στικούδη τονίζει: «Έχω εµµονή µε τη δουλειά µου, είµαι τελειοµανής. Μου αρέσει να εξελίσσοµαι και να βελτιώνοµαι. Ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού µου είµαι εγώ» λέει στη real η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Το τραγούδι µε τίτλο Cliché σε µουσική, στίχους και παραγωγή του Diveno είναι ένα νέο δυναµικό και uptempo τραγούδι, το οποίο αποτελεί προποµπό του άλµπουµ που θα κυκλοφορήσει σύντοµα µε τον ίδιο τίτλο, ο οποίος όµως µόνο τυχαίος δεν είναι. «Όπως λένε και οι στίχοι του τραγουδιού µου, δεν µου αρέσουν τα πολλά λόγια, µου αρέσουν οι πράξεις. ∆εν µπορώ τις κλισέ ατάκες που λένε είτε από συνήθεια είτε γιατί έτσι έχουν µάθει. Εγώ θέλω να ακούω αλήθειες», σχολιάζει η τραγουδίστρια.
Κάνοντας έναν απολογισµό, η Κατερίνα εστιάζει µόνο στα θετικά: «Όταν άρχισα να ασχολούµαι µε το τραγούδι, οι συνθήκες ήταν αντίξοες. Ξεκίνησα εντελώς πειραµατικά. Ούτε εγώ δεν φανταζόµουν ότι θα κάνω όλα αυτά τα πράγµατα έπειτα από έξι χρόνια. Συναυλίες, συνεργασίες, τρεις δίσκους. Χαίροµαι πάρα πολύ να βάζω µια ασπίδα και να προσπερνάω τα εµπόδια. Και το κάνω. Κάθε ηµέρα. Τα εµπόδια µε πεισµώνουν. Είµαι πάντως πολύ ικανοποιηµένη µε όλα αυτά που έχω ζήσει».
Όσο για τα επαγγελµατικά της όνειρα, παραδέχεται πως θα ήθελε πολύ να συµµετάσχει σε µιούζικαλ: «Μια τέτοια πρόταση θα τη θεωρούσα πρόκληση. Θα το έκανα µε µεγάλη χαρά, να παίξω σε µιούζικαλ. Θα προσπαθούσα πολύ γιατί είναι τρία σε ένα, µουσική, υποκριτική και χορός. Θα έδινα τον καλύτερο εαυτό µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved