Η αδερφή του Πέτρου Ξεκούκη ζει εδώ και χρόνια σε μοναστήρι!
Showbiz

Η αδερφή του Πέτρου Ξεκούκη ζει εδώ και χρόνια σε μοναστήρι!

«Η αδερφή μου από πολύ μικρό κορίτσι ασπάστηκε τα θεία και αφιερώθηκε στον Θεό. Σκεφτείτε ότι μονάζει από το 1979. Ήρθε η ώρα της και το 2006 έγινε ηγουμένη στην ιστορική μονή του Αγίου Ιερόθεου,

του πρώτου επισκόπου Αθηνών και του αγίου που βρισκόταν στην κηδεία της Παναγίας...» Με αυτά τα λόγια ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης και ένας εκ των κύριων πρωταγωνιστών σε πολλά σίριαλ και ταινίες του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη ανοίγει την καρδιά του σε καθημερινή εφημερίδα και μιλάει για τη μοναστική ζωή της ηγουμένης αδερφής του. Τα λόγια του Πέτρου Ξεκούκη για την αδερφή του Ισιδώρα συγκινούν: «Από μικρό κοριτσάκι η αδερφή μου βρισκόταν πάντα στην εκκλησία. Δεν τη θυμάμαι σε καμία άλλη φάση της ζωής της. Πάντα στην εκκλησία. Και το 1979, ανήλικη ακόμη, αποφάσισε να μονάσει, εδώ στον Αγιο Ιερόθεο». Όπως λέει ο ηθοποιός, αυτή η μονή είναι το ησυχαστήριο της αδερφής του, αλλά και του ίδιου.

«Εδώ νιώθω ότι βρίσκομαι στον παράδεισο. Το ίδιο μου λέει και ο Μανουσάκης, ο οποίος θέλει να το εντάξει σε κάποιο σίριαλ και να το προβάλει. Θεωρεί πως αυτό το μέρος προσφέρει αγαλλίαση ψυχής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved