Δε θα πιστεύετε τι αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη για την πρώτη της εγκυμοσύνη!
Showbiz

Δε θα πιστεύετε τι αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη για την πρώτη της εγκυμοσύνη!

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε σε συνέντευξή της για την πρώτη της εγκυμοσύνη, την απόκτηση των τριών παιδιών και αν σκέφτεται να αποκτήσει ακόμα ένα!

«Επειδή το πρώτο μας παιδί ήταν δώρο έκπληξη, θεώρησα μέσα στο μυαλό μου πως θα είμαι πολύ ευτυχής αν θα είναι κορίτσι, ένιωθα πως ήταν πιο κοντά μου και θα ξέρω τι γίνεται. Βέβαια, τελικά τα κορίτσια είναι πολύ περίπλοκα. Μεγάλο μάθημα. Θυμάμαι πως με το που γέννησα την Αναστασία, με το που βγήκα από την αίθουσα τοκετού, ρώτησα το γιατρό μου πότε μπορώ να κάνω δεύτερο. Πετούσα στα ουράνια με όλο αυτό που έγινε, έλεγα «τι είναι αυτό το πλάσμα;». Ήθελα πάρα πολύ το δεύτερο. Τελικά πιο απρόσμενα ήρθε το τρίτο, αλλά φέρνοντάς μας την ίδια ευτυχία. Μεγάλος μύθος πως σε προστατεύει ο θηλασμός από εγκυμοσύνες! Πάντως είμαι πανευτυχής που είναι τρία. Έχουν υπέροχη δυναμική, το δέσιμο μεταξύ τους αλλάζει, αλλάζουν διαρκώς συσχετισμούς, είναι μια ροή ενέργειας μοναδική» είπε στο περιοδικόPeople!

Σήμερα η μικρότερή της κόρη είναι 2 ετών. «Η Αριάδνη είναι πλέον 2 ετών και είναι σαν να τρέχει να προλάβει την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Περπάτησε πριν γίνει 11 μηνών, μίλησε πολύ γρήγορα. Τώρα όχι απλά συντάσσει προτάσεις, αλλά μου κάνει παζάρια, με παίζει στα δάχτυλα!». Δεν είναι η πρώτη φορά που τη ρωτούν αν σκέφτονται την πιθανότητα ενός τέταρτου παιδιού, όμως η Κάτια με ειλικρίνεια, μοιράζεται τις σκέψεις της. «Δεν το αποκλείω ένα ακόμα παιδί. Το σκέφτομαι. Για την ακρίβεια, η μία Κάτια το σκέφτεται θετικά και η άλλη Κάτια λέει «πάρε μια ανάσα, καλά είσαι με τα τρία». Αλλά κάθε παιδί είναι μια νέα ιστορία, μια νέα σχέση, μια μαγεία. Μια υπέροχη έκπληξη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved