Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Με εξοργίζει και με θυμώνει η βία»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Με εξοργίζει και με θυμώνει η βία»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη υποδύεται την Φρόσω, μία νοικοκυρά, μητέρα δύο γιων και κομμώτρια συνοικιακού κομμωτηρίου κακοποιείται από τον σκληρό σύζυγό της τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Αποστολάκης.

Η ίδια μιλάει για τη βία που έχει υποστεί σε προσωπικό επίπεδο: «Ψυχολογική βία έχω υποστεί, και σαν παιδί και μεγαλώνοντας σε σχέσεις» λέει στη real και συνεχίζει: «Αλλά όχι, ξύλο δεν έχω φάει και έχω να σου πω ότι αρρωσταίνω μόνο που γυρίζω τέτοιες σκηνές. Μου είναι αδιανόητο πώς μπορεί κάποιος να κοπανάει τη γυναίκα του ή το παιδί του... Με εξοργίζει και με θυμώνει η βία και έχουν υπάρξει φορές που έχω μπει στη μέση για να σταματήσω κάποια τέτοια. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που μιλά για τη βία ο Γιώργος Καπουτζίδης στην έξοχη σειρά του, είναι καίριος και ο τρόπος που καυτηριάζει τον ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις του, είναι θαυμάσιος ο χειρισμός του σε μια σειρά θεμάτων που πρωταγωνιστούν γύρω μας και με γοητεύει ο τρόπος που έχει φτιάξει αυτή τη σειρά που τη χαρακτηρίζουμε με χιούμορ «αθλητική ντραμεντί», αφού «παντρεύει» την κωμωδία με το δράμα με μια αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα».

Τέσσερις γυναίκες μαζί, δεν «σκοτώνεστε»;

«Θα το θέλατε, αλλά όχι (σ.σ.: γελάει). Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός με τις ταλαντούχες συμπρωταγωνίστριές μου, γιατί απολαμβάνουμε η κάθε μία το «δώρο» που μας έκανε ο Γιώργος. Κάθε ρόλος έχει τη δική του δυναμική και όλες μαζί δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσει η «ομάδα» που έχουμε φτιάξει... Γιατί με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Μαριέλλα Σαββίδου είμαστε «ομάδα» όπως και οι ηρωίδες μας»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved