Τσολάκη-Φραγκολιάς: «Έχουμε πληγωθεί από σχέσεις μας»
Showbiz

Τσολάκη-Φραγκολιάς: «Έχουμε πληγωθεί από σχέσεις μας»

Η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή τους εξομολογήθηκαν αν η διαφορά ηλικίας είναι τροχοπέδη στον έρωτα.

Η διαφορά ηλικίας μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στον έρωτα;
Κώστας Φραγκολιάς: «Οι πράξεις μου αποδεικνύουν ότι η ηλικία για μένα δεν παίζει ρόλο στον έρωτα. Το θέμα είναι η επικοινωνία και οι εμπειρίες που αποκτάς με τον άλλον».
Ελένη Τσολάκη: «Προσωπικά δεν έχω υπάρξει ποτέ με μικρότερο ή με πολύ μεγαλύτερο μου. Στις σχέσεις για μένα η επικοινωνία είναι το παν».


Έχετε πληγωθεί από σχέση σας; Κι αν ναι, πώς σας επηρέασε;
Κώστας Φραγκολιάς: «Έχω πληγωθεί και μάλιστα πολύ. Από εκείνο το συμβάν και μετά έγινα, πιο αναλυτικός. Απέκτησα γυναικεία προσέγγιση, υπεραναλυτική. Αυτή τη φάση την περνάω μόνος μου, δεν τα συζητάω με τις εκάστοτε συντρόφους μου».
Ελένη Τσολάκη: «Ευτυχώς πληγώθηκα μικρή. Νομίζω ότι έγινα πιο δύσπιστη. Πέρα από δύσπιστη, είμαι κτητική και ίσως περισσότερο τσαμπουκάς στις σχέσεις μου από ότι θα έπρεπε».


Πώς ένιωσες όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον σύντροφό σου;
Ελένη Τσολάκη: «Δε μ' αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή η να βλέπω στιγμές με το σύντροφο μου στα περιοδικά. Αυτές είναι κάτι πολύ δικό μου και θέλω να τις προστατεύω. Δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή με τον κόσμο, ο οποίος αμφιβάλλω αν ενδιαφέρεται να μάθει προσωπικά μου θέματα».


Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved