Τριανταφυλλίδου: «Κάνουμε μια δουλειά στην οποία εκτιθέμεθα»
Showbiz

Τριανταφυλλίδου: «Κάνουμε μια δουλειά στην οποία εκτιθέμεθα»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αγαπά το θέατρο, όσο και την τηλεόραση. Ωστόσο, το θέατρο είναι πάντα πιο δύσκολο. Πρέπει να είναι βάσανο ή χαρά για τον ηθοποιό;

«Θέλω να πιστεύω πως όταν πραγματικά σ' ενδιαφέρει αυτό που κάνεις και το αγαπάς, ποτέ δε σου είναι εύκολο. Θέλεις να ρισκάρεις και να επενδύεις, να δοκιμάζεις τον εαυτό σου. Κάνουμε μια δουλειά στην οποία εκτιθέμεθα κι αυτό, βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά. Μέσα από κάθε ρόλο μπορούμε να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να χρησιμοποιήσουμε τον εαυτό μας μ' έναν τρόπο που μπορεί να μην έχουμε φανταστεί ότι υπάρχει. Οπότε, αυτή είναι μια δυσκολία η οποία ναι μεν σε βασανίζει, αλλά σε χαροποιεί κιόλας. Αυτό που μου μένει εμένα είναι η χαρά! Είναι σημαντικό να είσαι στη σκηνή και να νιώθεις ι κος αυτό που κάνεις επηρεάζει και συγκινεί το θεατή. Αν δε χαίρεσαι με τη δουλειά σου, δεν μπορείς να συνεχίσεις να την κάνεις» τόνισε στο Hello.
-Η ματαιοδοξία είναι συνυφασμένη με τον ηθοποιό;
«Από τη φύση του αυτό ιό επάγγελμα έχει να κάνει με την έκθεση. Τραβάς τα βλέμματα και επιδιώκεις την επιβράβευση. Από αυτή την άποψη, ναι, είναι στη φύση του επαγγέλματος, να είσαι ματαιόδοξος. Αλλά παίζει ρόλο και το τι είδους επιβράβευση επιζητά ο καθένας. Άλλοι θεωρούν επιτυχία να τους γνωρίζει ο κόσμος άλλοι να κερδίζουν χρήματα άλλοι να προκαλούν συγκίνηση. Εγώ θα σου έλεγα αυτή την στιγμή πως με αφορά να προκαλέσω συγκίνηση. Σαφώς είναι το επάγγελμα από το οποίο ζω αλλά με ενδιαφέρει αυτό που κάνω να αρέσει στο πλαίσιο του να νιώθω ότι παρασύρω τον άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved