Σάκης Ρουβάς: Τα τρία «Α» των παιδιών του και η ευτυχία που του χαρίζουν
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Τα τρία «Α» των παιδιών του και η ευτυχία που του χαρίζουν

Σημαίνει για τον Σάκη Ρουβά ή την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη το γεγονός ότι αποφάσισαν να δώσουν και στα τρία τους παιδιά ονόματα που ξεκινούν από Α και πόση ευτυχία τον γεμίζουν ο γιος του Αλέξανδρος και οι κόρες του Αριάδνη και Αναστασία;

Ο ίδιος απαντά στη real: «∆εν σηµαίνουν κάτι. Μας άρεσε πάρα πολύ το άλφα σαν γράµµα, είναι και στα ονόµατά µας. Εγώ είµαι Αναστάσιος και η Κάτια είναι Αικατερίνη. ∆εν έχει κάποιον συµβολισµό, αλλά είναι ωραίο γράµµα το άλφα».

Τα τρία παιδιά κάνουν την έννοια ευτυχία ποιοτικά διαφορετική;

«Είναι διαφορετική η ευτυχία τού να είσαι ένας άνθρωπος ερωτευµένος και να βρίσκεις ανταπόκριση. Είναι διαφορετική ευτυχία το να είσαι ένας άνθρωπος που ζεις ευτυχισµένα παιδικά χρόνια. Και είναι διαφορετική η ευτυχία τού να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις τρία παιδιά. Η ευτυχία είναι σαν τον υδράργυρο: δεν µπορείς να τη βάλεις σε καλούπια. Είναι µια έννοια την οποία δεν µπορούµε να την προσδιορίσουµε ακριβώς. Με τα παιδιά είναι µια στιγµή στην οποία ο χώρος και ο χρόνος χάνονται. Αισθάνεσαι µια αίσθηση πληρότητας και ενεργοποιούνται κι άλλες αισθήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν µε την ψυχή. Να γενικεύσω την απάντησή µου; Τα παιδιά δεν είναι µόνο ευτυχία. Είναι και ευθύνη και άγχος και προβληµατισµός. Κατ' αρχάς, είναι δάσκαλοί µας! Ερχονται και βγάζουν στην επιφάνεια όλα µας τα θέµατα. Το ότι σου χαρίζουν τέτοιες στιγµές ευδαιµονίας είναι αλήθεια, αλλά όµως υπάρχουν και άλλες στιγµές ευδαιµονίας που έχουµε ζήσει µε την Κάτια οι δυο µας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved