Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Συνατσάκη με τον Ουγγαρέζο
Showbiz

Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Συνατσάκη με τον Ουγγαρέζο

Το τελευταίο διάστημα, γίνεται πολύς ντόρος για την σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Φωτογραφίες σε περιοδικά και τίτλοι που αφήνουν υπονοούμενα, δίνουν τροφή στα μέσα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Στο παρελθόν, η Μαίρη είχε δηλώσει πως το ερωτικό ήταν κάτι που τους είχε πέρασε στο μυαλό, αλλά δεν προχώρησε. Αρκετοί, συνέδεσαν την παραπάνω δήλωση με την ατάκα που είπε στο «Αργά» και στον Θοδωρή Αθερίδη πως «Έχω κάνει σεξ για μια φορά με έναν άνθρωπο που δεν κράτησε. Ήταν, όμως, πολύ γνωστός μου». Τι απαντά; «Δεν αισθάνομαι καμία υποχρέωση να μιλήσω για την σχέση μου μαζί του. Ο Δημήτρης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εμπιστεύομαι την γνώμη του, την άποψή του και τον συμβουλεύομαι. Είναι ένα δεδομένο της ζωής μου, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα ειπωθεί γι αυτό. Δεν πρόκειται να σταματήσω να εκφράζω την όποια τρυφερότητα που μπορεί να αισθάνομαι για εκείνον, επειδή κάποιος θα πει κάτι» είπε στο People. Έχει το πακέτο ενός άντρα που θα την έκανε να τον ερωτευτεί;
«Το συναίσθημα του έρωτα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο ζωοποιό συναίσθημα που με ενεργοποιεί. Πιστεύω πως κατά κάποιον τρόπο ερωτευόμαστε τους φίλους μας, ακόμα και οι ομόφυλοι φίλοι μπορεί να ερωτευτούν μεταξύ τους, απλώς δεν υπάρχει σεξ. Τώρα, αν υπάρχει μια λίστα με το τι πρέπει να έχει ένα αγόρι, προφανώς ο Ουγγαρέζος κάνει πολλά τικ. Αν τα είχαμε με το Δημήτρη, όμως, θα το ξέρατε», ξεκαθαρίζει. Σε περίπτωση που αυτή τη περίοδο είναι σε σχέση με κάποιον άντρα, θα το έλεγε δημόσια; «Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπήρχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, μια φωτογραφία, ένα ρεπορτάζ και με ρωτούσες δεν θα σου έλεγα, ακόμα κι αν ήμουν ζευγάρι με κάποιον» είπε η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved