Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου»
Showbiz

Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου»

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θέλει να την βλέπει ο κόσμος ως το sex symbol που υπήρξε μερικά χρόνια πριν.

Στη δεκαετία των 90s ήσουν sex symbol, τα ωραιότερα οπίσθια θυμάμαι να λένε, με φωτογραφίσει και εξώφυλλα που έκοβαν την ανάσα! Ο κόσμος ήθελες σήμερα να σε έχει στο μυαλό του ως sex symbol των 90s ή σαν μια ώριμη γυναίκα;
«Μα ώριμη γυναίκα ένιωθα και τότε! Ο κόσμος που με ξέρει δεν έμεινε στους τίτλους ίσως επειδή είχα αποδήμησα εξαρχής το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης ξέροντας πόσο αναλώσιμο είναι. Δεν επένδυσα σε αυτήν για να κάνω καριέρα. Διάλεξα το ραδιόφωνο και τη μουσική. Αναγνώριζαν τη φωνή μου και δεν ήξεραν πως ήμουν! Μου έχουν πει ότι με φαντάζονταν ξανθιά και λίγο χοντρούλα! Τα εξώφυλλα ήρθαν αργότερα και όλα μου θυμίζουν ευχάριστα διαφορετικές φάσεις της ζωής μου Και για να έρθω στην ερώτησή σου. Η εικόνα που ο κόσμος έχει για μένα σήμερα μέσα στο μυαλό του είναι πολύ συγκεκριμένη. Είμαι το καλό παιδί! Το ακούω και χαίρομαι. Αυτό θέλω να είμαι. Σωστός και καλός άνθρωπος. Είναι ωραίο να είσαι καλά με τον εαυτό σου... Είσαι καλά τώρα στη ζωή σου. Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Παίρνω πολλή αγάπη και ενέργεια από τους ακροατές μου και αυτό για μένα μου είναι αρκετό!».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved