Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη: «Είμαστε δεμένες αλλά όχι αυτοκόλλητες»
Showbiz

Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη: «Είμαστε δεμένες αλλά όχι αυτοκόλλητες»

Η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη μιλούν για την καθημερινότητά τους και πώς πέρα από αδελφές κάνουν και παρέα.

Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχετε δεχτεί;


Αγάθη Ράντη: «Είμαι άνθρωπος που κλαίω πολύ εύκολα, είτε μου πεις καλό είτε κακό. Αυτό το κατατάσσω στα μειονεκτήματα μου. Και με συγκινεί που όταν μου μιλήσει κάποιος, θα με ρωτήσει οπωσδήποτε για τη Βαλεντίνη»
Βαλεντίνη Ράντη: «Θυμάμαι, κάποτε με είχε σταματήσει μια κυρία και μου είχε ζητήσει να βγάλουμε μια φωτογραφία για να τη δείξει το παιδί της, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ώστε να του φτιάξει τη διάθεση. Συγκινήθηκα».


Αληθεύει ότι μένετε μαζί;
Αγάθη Ράντη: «Ναι, εδώ και λίγες μέρες».
Βαλεντίνη Ράντη: «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικούμε οι δυο μας μόνο. Η μητέρα μας μένει δίπλα. Είμαστε σε στάδιο προσαρμογής».
Αγάθη Ράντη: «Πολλοί θεωρούν ότι είμαστε αυτοκόλλητες, αλλά δεν είναι έτσι. Καθεμιά έχει την προσωπική της ζωή, το χώρο και το χρόνο της. Είμαστε πολύ δεμένες, αλλά όλα τα αγαπημένα αδέλφια είναι».
Βαλεντίνη Ράντη: «Θέλουμε να ζούμε διαφορετικά πράγματα, για να τα μοιραζόμαστε μετά. Ωστόσο, μας συνδέουν και τα επαγγελματικά μας ωράρια. Όταν τελειώσουμε τη δουλειά και όλοι οι άλλοι φίλοι μας δουλεύουν, θα πάμε οι δύο μας για καφέ. Έχω, πέρα από αδελφή, και μια φίλη».


Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved