Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε τέλος στη σχέση της!
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε τέλος στη σχέση της!

Οριστικό τέλος στη σχέση της με τον αγαπημένο της έδωσε γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά που χώρισε από τον αγαπημένο της Γιάννη Δελιτζά. Η όμορφη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» και απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκδρομή», είναι ξανά μόνη μετά την απόφασή της να τερματίσει τον δεσμό της, που κράτησε περίπου έναν χρόνο.
Η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός, σύμφωνα με τη real, είχε γνωριστεί με τον Γιάννη -ιδιωτικό υπάλληλο στο επάγγελμα- στη Θεσσαλονίκη όπου ζούσαν και οι δύο. Ο έρωτάς τους υπήρξε από την πρώτη στιγμή παθιασμένος και έδειχναν να περνούν πολύ καλά μαζί. Μέχρι που ήρθε η ανατροπή στην καθημερινότητά τους, την οποία, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, τελικά δεν κατάφεραν να διαχειριστούν.
Όταν η Ευγενία Σαμαρά αποφάσισε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη και να εγκατασταθεί στην Αθήνα, η σχέση της με τον Γιάννη δοκιμάστηκε για πρώτη φορά. Το ζευγάρι όμως βγήκε αλώβητο από αυτή την κατάσταση, καθώς ο Γιάννης πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τη σύντροφό του στο νέο της ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο.
Οι δύο νέοι δεν δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους στην Αθήνα. Το αντίθετο μάλιστα. Συνέχισαν να περνούν καλά και να δείχνουν ερωτευμένοι. Τα προβλήματα όμως ξεκίνησαν όταν η Ευγενία αφοσιώθηκε στη δουλειά της. Όταν άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή» τα πράγματα δυσκόλεψαν για το ζευγάρι. Η Ευγενία Σαμαρά χρειάστηκε να λείψει για μήνες εκτός Αθηνών, αφού τα γυρίσματα της σειράς γίνονταν στη Νάουσα της Ημαθίας. Κάπως έτσι ήρθαν τα πρώτα σύννεφα στον έρωτά τους. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο αγαπημένος της έβαλαν σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά τους και σε δεύτερη μοίρα τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να επέλθει η φθορά και η απομάκρυνση. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να δουν την αλήθεια κατάματα και διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να είναι πια μαζί. Έτσι, αποφάσισαν να χωρίσουν και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Πλέον διατηρούν τυπικές σχέσεις και οι κοινοί τους φίλοι υποστηρίζουν πως δύσκολα θα υπάρξει επανασύνδεση, αφού έχουν διαφορετικές προτεραιότητες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved