Φρανθίσκο Χαβιέρ Οσέτε Φαλκόν: Το νέο πρόσωπο του Σου-Κου αποκαλύπτεται
Showbiz

Φρανθίσκο Χαβιέρ Οσέτε Φαλκόν: Το νέο πρόσωπο του Σου-Κου αποκαλύπτεται

Ο Φραν, ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του «Πρωινού Σου-Κου» του ΑΝΤ1, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο με το φρέσκο στυλ του όσο και με τη χαριτωμένη ξενική προφορά του.

Ο 26χρονος παρουσιαστής, ο οποίος γεννήθηκε στην Μάλαγα της Ισπανίας, τελείωσε σχολείο στο οποίο οι δάσκαλοι είναι μοναχοί, ενώ στη συνέχεια σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα.
Συνέχισε τις σπουδές του επιλέγοντας Κλασική Φιλολογία μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus και, ενώ αρχικά θα σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, κατέληξε στη Φιλοσοφική της Πάτρας.
«Τότε μιλούσα ελληνικά πολύ σπαστά, σαν την Καλομοίρα. Με βοήθησε το ότι ήξερα αρχαία ελληνικά και είχα έρθει σε επαφή με την ελληνική κουλτούρα στο σχολείο. Φωνητικά, τα ελληνικά είναι κοντά με τα ισπανικά. Την αλφάβητο την ήξερα ήδη από τα αρχαία κι έτσι ήταν γενικότερα εύκολο να προσαρμοστώ. Διάβασα αρκετά, έκανα παρέα μόνο με Έλληνες κι έτσι έμαθα καλύτερα τη γλώσσα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Στην αγάπη του όμως για την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα ήρθε να προστεθεί και ο έρωτας για μια Ελληνίδα. «Έτσι αποφάσισα να ψάξω για δουλειά και να μείνω εδώ μόνιμα. Σε ηλικία 22 ετών βρέθηκα να εργάζομαι ως υπεύθυνος διακόσμησης σε γνωστή ισπανική εταιρεία αρχικά στην Πάτρα και μετά στην Αθήνα.
Με βοήθησε το ότι ήξερα αρχαία ελληνικά και είχα έρθει σε επαφή με την ελληνική κουλτούρα στο σχολείο. Το αντικείμενο φυσικά ήταν άσχετο με τις σπουδές μου, αλλά με επέλεξαν επειδή μιλούσα καλά και ισπανικά και ελληνικά. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο έρωτας με κράτησε στην Ελλάδα και τον έζησα στον απόλυτο βαθμό. Δυστυχώς δεν προχώρησε, αλλά δεν το μετανιώνω. Μου έμειναν η αγάπη για τη χώρα, το πιτόγυρο και τα γεμιστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved