Σκορδά-Λιάγκας: Σε πυρετό προετοιμασιών για τη σημερινή βάφτιση του γιου τους – Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Σκορδά-Λιάγκας: Σε πυρετό προετοιμασιών για τη σημερινή βάφτιση του γιου τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Λίγες ώρες έμειναν πριν τη... βουτιά στην κολυμπήθρα του δεύτερου γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος βαφτίζεται σήμερα Δημήτρης.

Ο μικρός που θα βαφτιστεί στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, θα πάρει το όνομα του παππού του, πατέρα της μητέρας του και οι νονοί του θα είναι η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι και ο επιστήθιος φίλος της Φαίης, ο Σάββας Τζεβελέκης. Οι μπομπονιέρες έχουν δημιουργηθεί από τα παιδιά του παιδικού χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όπως είχε συμβεί και με τις μπομπονιέρες του γάμου του ζευγαριού πριν από μερικά χρόνια. Όσο για τον στολισμό θα είναι από τα χέρια της Φεβρωνίας ενώ θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι για τους περίπου 280 και πλέον καλεσμένους. Στη διακόσμηση θα πρωταγωνιστούν ένα γαλάζιο αστέρι όπως και οι ριζόμπαλες που θα έχουν τοποθετηθεί σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του κτήματος.
Όσο για την ευτυχισμένη μαμά, σύμφωνα με όσα λέγονται θα φοράει custom made δημιουργία γνωστής φίρμας ρούχων που θα είναι σε λευκό χρώμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved