Μαριέλλα Σαββίδου: «Ακόμα με ενδιαφέρουν οι ακαδημαϊκές σπουδές»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ακόμα με ενδιαφέρουν οι ακαδημαϊκές σπουδές»

Η Μαριέλλα Σαββίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τις σπουδές της και πώς αποφάσισε από τις πολιτικές επιστήμες να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Γιατί ένας άνθρωπος που ξέρει ότι θα τον κατακτήσει το επάγγελμα του ηθοποιού και του performer, σπουδάζει γαλλική φιλολογία, πολιτικές επιστήμες και επικοινωνία στο Παρίσι και κάνει διδακτορικό στην κοινωνιολογία στο Λονδίνο.

«Γιατί όχι; Οι άνθρωποι έχουμε αναζητήσεις. Άλλωστε, η κοινωνιολογία, όπως κι η υποκριτική, έχει να κάνει με την παρατήρηση. Στον ηθοποιό, όπως και στο δημοσιογράφο, δεν υπάρχει περιττή γνώση. Είναι επαγγέλματα στα οποία πρέπει διαρκώς να ψάχνεσαι. Δε σου κρύβω ότι μ’ ενδιαφέρουν ακόμα οι ακαδημαϊκές σπουδές».

Μήπως με τις σπουδές ήθελες να ικανοποιήσεις τους γονείς σου;

«Η αλήθεια είναι ότι στο σχολείο ήμουν άριστη μαθήτρια και όταν είπα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, είχαν κάποιες φοβίες, γιατί θεωρούν ότι το επάγγελμα εμπεριέχει το στοιχείο του ρίσκου. Ο πατέρας μου έχει σπουδάσει μαθηματικά κι έχει τετράγωνη λογική. Μου έλεγε, λοιπόν: “Σπούδασε κάτι σίγουρο και μετά σπουδάζεις και ηθοποιία” . Απλά, εγώ δεν άντεχα να περιμένω το... μετά. Έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή στο Παρίσι, μπήκα και τα έκανα συγχρόνως. Τα δε καλοκαίρια έμενα εκεί, για να παίρνω περισσότερα credits. Αν δεν το έκανα αυτό, θα ένιωθα μισή».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved