Κορτώ: Υπερασπίστηκε τον Κανάκη και στέλνει την Χρονοπούλου στο δικαστήριο
Showbiz

Κορτώ: Υπερασπίστηκε τον Κανάκη και στέλνει την Χρονοπούλου στο δικαστήριο

Μια νέα κόντρα ξεκίνησε και από ότι φαίνεται θα λυθεί μέσω των δικαστηρίων. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν η συγγραφέας, Δάφνη Χρονοπούλου σχολίασε με «καυστικά» σχόλια το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του. Ο Αύγουστος Κορτώ διαβάζοντας το κείμενο απάντησε με ένα status στο κείμενο της Χρονοπούλου και τότε ξεκίνησαν όλα. Ο συγγραφέας είχε γράψει και εκείνος βιβλίο για τη μητέρα του που είχε πεθάνει και η Δάφνη Χρονοπούλου τον «φωτογράφιζε» αναφέροντας: «Δύο τα πολύ γνωστά ονόματα της λογοτεχνίας που θησαύρισαν πέρσι με μυθιστορίες με θέμα τις μάνες τους».

Η συγγραφέας έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Με ειδοποιούν ότι ο κύριος Αύγουστος Κορτώ ενοχλήθηκε από χθεσινό άρθρο μου για τη μόδα με βιβλία για τους νεκρούς γονείς και με απειλεί με μήνυση αν δεν αφαιρέσω σχόλιο στο οποίο αναφέρεται το όνομά του.

Απαντώ:

Κατ' αρχήν αδυνατώ να καταλάβω πώς σκέπτεται: Από τη μια με μπλοκάρει ώστε να μη βλέπω τι γράφει, από την άλλη με προειδοποιεί (Μετρώντας μάλιστα πόσα λεπτά απομένουν ώσπου να με μηνύσει).

Όμως επίσης με ξαφνιάζει που χρειάζεται να εξηγήσω αυτονόητα:

Όταν γράφεις, όταν εκδίδεσαι, εκτίθεσαι κι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει γνώμη για τα γραπτά σου.

Ο Κύριος Κορτώ στο άρθρο μου δεν αναφέρεται μα θα είχα κάθε δικαίωμα να αναφέρω το βιβλίο του που κυκλοφορεί ελεύθερα και δεν αποτελεί προσωπικό κρυφό του ημερολόγιο.

Στη σελίδα του (είδα στο κινητό μου), επιδεικνύοντας οπαδικό ζήλο, οι αναγνώστες του με βρίζουν ― μα εγώ δε μηνύω για τέτοια ούτε ποτέ ζήτησα να κατέβει σχόλιο που με βρίζει.

Μόνο, επειδή θελημένα ή όχι παρεξηγούν θέλω να κάνω μια διευκρίνιση για μια αδικία που με στενοχώρησε:

Ο κ Κορτώ μοιάζει να κατάλαβε ότι περιφρονώ τους αναγνώστες, τις κυρίες που αναφέρω στο κείμενο, παρότι νόμιζα είναι πολύ καθαρό πως καθόλου δεν τις περιφρονώ. Αν τις ανέφερα είναι διότι ως μάνες αποτελούν κοινό που ενδιαφέρεται για βιβλία τέτοιου θέματος- τίποτε περισσότερο.

Άλλη απάντηση δε θα δώσω».

Η κόντρα συνεχίστηκε και στο twitter και φαίνεται ότι θα συναντηθούν στα δικαστήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved