Μέχρι τέλους η Σπυροπούλου με τον Λιάγκα
Showbiz

Μέχρι τέλους η Σπυροπούλου με τον Λιάγκα

Ούτε σταγόνα νερό στο κρασί της... κόντρας με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η αγωγή της οποίας επρόκειτο να συζητηθεί την περασμένη Πέμπτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών

αλλά αναβλήθηκε για τις 17 Δεκεμβρίου 2015, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης. Η οικοδέσποινα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» του Alpha φαίνεται ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της να στείλει στα δικαστήρια τον παρουσιαστή του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε εναντίον της στον «αέρα» της εκπομπής του, ενώ στόχος της είναι να μην καθυστερήσει η εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό έγινε εμφανές την περασμένη Πέμπτη από το βροντερό «όχι» των συνηγόρων της στο αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
«Έχουμε αίτημα οιονεί συναινετικής αναβολής» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί εξωδικαστική λύση, για να λάβει την απάντηση των συναδέλφων του: «Δεν υπάρχει κανένα αίτημα οιονεί συναινετικής αναβολής από την πλευρά της εναγούσης. Ρητά δεν συναινούμε στο αίτημα»! Ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, επικαλέστηκε στο δικαστήριο προσωπικό κώλυμα, επειδή έπρεπε να παραστεί στη δίκη του Βατοπαιδίου, ενώ δικονομικά απούσα ήταν και η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του παρουσιαστή Σάσα Σταμάτη, αφού ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί είχε ενημερώσει ότι την ίδια μέρα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Κατόπιν όλων αυτών, το δικαστήριο αποσύρθηκε προκειμένου να συσκεφθεί και λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε την ετυμηγορία του, κάνοντας δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης.
Η απόφαση απογοήτευσε την πλευρά της παρουσιάστριας του Alpha, η οποία θέλει να γίνει αμέσως η δίκη! Την ίδια ώρα το ενδεχόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε ως μακρινή σκέψη στο μυαλό της, γεγονός που επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο εκ των συνηγόρων της Παναγιώτης Λάρδας. Οπως τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα: «Δεν υπάρχει περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ο κ. Λιάγκας προσέβαλε την προσωπικότητα της κυρίας Σπυροπούλου». Σημειώνεται ότι η όμορφη παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος δέκα μέρες μετά την αγωγή είχαν συναντηθεί τυχαία στη Βουλιαγμένη και είχαν συνομιλήσει σε θετικό κλίμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα. Το θέμα της αγωγής επανέρχεται συχνά πυκνά ως θέμα συζήτησης στο πάνελ της εκπομπής με αστειάκια και σχόλια που «συντηρούν» το πολεμικό κλίμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved