Ιλένια Ουίλιαμς: «Πάντα ήθελα να είμαι αυτόνομη. Έτσι άρχισα να δουλεύω νύχτα»
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: «Πάντα ήθελα να είμαι αυτόνομη. Έτσι άρχισα να δουλεύω νύχτα»

Η Ιλένια Ουίλιαμς αν και είναι μικρή ακόμα ηλικιακά, έχει καταφέρει να κάνει κάποια βήματα στην καριέρα της. Πόσο δύσκολο είναι για μια νέα κοπέλα να τα καταφέρει;

«Είναι δύσκολο, θέλει πολλή δουλειά, αλλά και υποστήριξη από την οικογένεια και το περιβάλλον σου. Δεν είναι ότι βγαίνω και λέω μια γνώμη αστήριχτα. Πρέπει να έχεις διαβάσει, να έχεις κάνει το ρεπορτάζ σου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Σε παρακολουθώ και θεωρώ ότι είσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου.
«Δουλεύω από μικρή και πιστεύω πως αυτό με έχει ωριμάσει. Πάντα ήθελα να είμαι αυτόνομη. Έτσι άρχισα να δουλεύω νύχτα όπως πολλά νέα παιδιά. Η νύχτα θεωρώ ότι έχει πλάσει εν μέρει τον χαρακτήρα μου. Μου έμαθε να είμαι λίγο πιο σκληρή απέναντι στις δυσκολίες. Μοιραία μαθαίνεις να βλέπεις τους ανθρώπους με άλλο μάτι και όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όσοι δουλεύουν νύχτα είναι συνήθως οι πιο καθαροί.»
- Πώς αντιμετώπισαν οι γονείς σου αυτή σου την επιλογή;
« Ο πατέρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα γιατί μου έχει φοβερή εμπιστοσύνη. Η μητέρα μου στην αρχή το έβλεπε λίγο περίεργα. Της φαινόταν ξένο και λίγο άκομψο, ίσως επειδή δούλευε στις Δημόσιες Σχέσεις της Βουλής, αλλά το συνήθισε.»
- Τι απέγινε το όνειρο του τραγουδιού;
«Το έπιασα κάποια στιγμή απ’ όπου το είχα αφήσει, έκανα κάποια μαθήματα φωνητικής, το κράτησα όμως μόνο για μένα. Μπορεί κάποια στιγμή να το συνεχίσω, αλλά ως χόμπι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved