Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Αγωνιώ αν θα χάσω το σπίτι μου»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Αγωνιώ αν θα χάσω το σπίτι μου»

Για τη δύσκολη οικονομική κρίση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι Έλληνες αλλά και η ίδια μιλάει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη...

Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις βγάλει χρήματα.

«Οι επιλογές µου να υπάρχω σε χώρους τέχνης και να µην κάνω «εκπτώσεις» για να βγάλω τα χρήµατα που θα περίµεναν να βγάλω, µε έχουν οδηγήσει στο να ανήκω σε αυτούς που έχουν πάρει δάνειο και να αγωνιώ αν θα µπορέσω να τα βγάλω πέρα µε τη διευθέτηση που έχω κάνει ή αν θα χάσω το σπίτι µου. Ζούµε πια πολύ άγριες καταστάσεις όλοι µας. Πολύ άγριες».

Είναι ένας λόγος αυτός που αρνείσαι κατά καιρούς να κάνεις lifestyle φωτογραφίσεις;

«Για ποιο lifestyle µιλάµε όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε; Να πάω να φωτογραφηθώ σε επαύλεις και πισίνες µε τουαλέτες όταν γίνονται τόσα γύρω µας»;

Γενικά δεν «τρελαίνεσαι» για συνεντεύξεις.

«Θα ήθελα να µιλάω µέσα από τη σκηνή και µόνο και πιέζοµαι να µιλάω για να προωθώ τις όποιες παραστάσεις. Η δουλειά µου είναι στη σκηνή. Αν περνούσε από το χέρι µου δεν θα ξαναέδινα συνέντευξη».

Φταίει σε αυτό ότι δέχεσαι και ερωτήσεις για την προσωπική ζωή σου;

«Παίζει τον ρόλο του φυσικά! ∆εν θέλω να ξεπουλάω την προσωπική µου ζωή και δεν αφορά κανέναν τι κάνω σε αυτή. Είναι γνωστό, χωρίς να το έχω θελήσει η ίδια, ότι είµαι σε σχέση µε έναν νεότερο άντρα. Ας µείνουν σε αυτό! Το ότι είµαι δηµόσιο πρόσωπο δεν σηµαίνει και ότι οφείλω να απαντάω για δικά µου πράγµατα... Για το θέατρο να µιλήσω, αφού βοηθάει στην προώθηση της όποιας δουλειάς µου, αλλά δεν το αντέχω να µε κυνηγούν µε κάµερες και να µε ανακρίνουν για κάτι τόσο προσωπικό! Προ ηµερών έδωσα µια συνέντευξη σε ρεπόρτερ καναλιού στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφόρησε για την παράσταση «Στροχάιµ». Μίλησα 20 λεπτά και όταν ερωτήθηκα για τα προσωπικά µου είπα ότι δεν θέλω να αναφέροµαι σε αυτά. ∆εν έπαιξαν τίποτα άλλο εκτός από την τελευταία ατάκα. Είναι θλιβερό και δεν θέλω να το βιώνω αυτό. ∆εν θέλω να δίνω τροφή στο κουτσοµπολιό που δεν µε αφορούσε ποτέ. Είµαι 36 χρόνια στον χώρο και θέλω να ασχολούνται µόνο µε τη δουλειά µου»!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved