Μάνος Ιωάννου: «Έχει τύχει να με αρπάξει κοπέλα και να με φιλήσει,»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Έχει τύχει να με αρπάξει κοπέλα και να με φιλήσει,»

O Μάνος Ιωάννου παραδέχεται πως δεν τα πάει καθόλου καλά με τις δημόσιες σχέσεις.

«Οι περισσότεροι που θα με δουν νομίζουν πως έχω έπαρση και πως είμαι ψώνιο, κάτι που δεν ισχύει. Απλά δεν είμαι χαρακτήρας που θα συμπορευτώ με το σύστημα. Από την άλλη, κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Από το 2009 μέχρι σήμερα, δεν έχω σταματήσει να παίζω. Τώρα είναι η πρώτη φορά που θα κάτσω για ένα μήνα, έπειτα από δυόμισι χρόνια ασταμάτητης δουλειάς» τόνισε στο People.
Εκείνος μπορεί να μην έχει χρόνο, οι θαυμάστριες, όμως, πάντα βρίσκουν για να τον φλερτάρουν. «Όταν θα έρθουν να με δουν, τις περισσότερες φορές εκδηλώνουν το θαυμασμό τους. Μου λένε "τι όμορφος που είσαι", "τι ωραία που παίξεις" και είναι πάντα με το χαμόγελο». Βέβαια, έχουν υπάρξει γυναίκες που τον ξάφνιασαν με την επιμονή τους. «Παλαιότερα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πλέον κρατάω αποστάσεις. Έχει τύχει να με αρπάξει κοπέλα και να με φιλήσει, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω».
Μολονότι φαίνεται χύμα χαρακτήρας, δεν κάνει εύκολα νέες παρέες και οι άνθρωποι που είναι κοντά του μετριούνται στα δάχτυλα «Με τους φίλους μου κάνω ακρότητες και ταρζανιές. θα σου τις πω, όμως, όταν σταματήσω να τις κάνω. Τώρα θα εκτεθώ» λέει γελώντας και συνεχίζει: «Πλέον προσέχω περισσότερο πώς θα συμπεριφερθώ έξω. Όταν δεν σε γνωρίζουν, είσαι ο καλύτερος. Ορισμένοι του λένε "Μακάρι να ήμουν στη θέση του!" πρέπει να καταλάβουν πόσο τυχεροί είναι που δεν τους ξέρει κανείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved