Μάνος Ιωάννου: «Υπήρξαν και οι "καλοθελητές" στην σχέση μου με την Ναταλία»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Υπήρξαν και οι "καλοθελητές" στην σχέση μου με την Ναταλία»

O Μάνος Ιωάννου αγαπά τόσο τις μηχανές όσο και τα αυτοκίνητα και του αρέσει η ταχύτητα. αυτή την εποχή, οδηγεί μια ΒΜX 530 ίππων, αλλά δεν διστάζει να δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν το έχει και σε τίποτα να τη ν αποχωριστεί στο λεπτό.

«Δεν θα χαλάσω την ποιότητα της ζωής μου, αλλά, αν δεν έχω λεφτά, τα πουλάω όλα και κυκλοφορώ με το μετρό. Δεν με νοιάζει καθόλου» τόνισε στο People.
Με τις γυναίκες τι γίνεται; Φανταζόταν πως η σχέση του και κυρίως ο χωρισμός του από τη Ναταλία Γερμανού θα γινόταν πρωτοσέλιδο και εξώφυλλο οε περιοδικά;
«Όταν είδα πως ο δεσμός μας έγινε πρωτοσέλιδο, αμέσως κατάλαβα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο και στο χωρισμό. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν».
Η δημοσιότητα που πήρε ο δεσμός τους ήταν κάτι που λειτούργησε αρνητικά ανάμεσα τους; «Υπήρξαν και οι "καλοθελητές" που έβαζαν λόγια και σίγουμα δημιούργησαν κάποιο αρνητικό κλίμα. Αυτό, σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα που έχουμε και οι δύο, σίγουρα έπαιξε αρνητικό ρόλο και δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Αν όμως γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Μπορεί να έκανα λάθος χειρισμούς, αλλά από τα λαθη μου μαθαίνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved