Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έτσι θέλει ο άντρας να τη φλερτάρει!
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έτσι θέλει ο άντρας να τη φλερτάρει!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά για το αν έχει συναντήσει άντρες που να μουρμουράνε ή είναι γυναικείο χαρακτηριστικό και πώς θέλει ένας άντρας να τη φλερτάρει!

Τελικά γιατί μουρμουράνε οι άντρες;
Νομίζω ότι ο λόγος για να αρχίσουν τη μουρμούρα και τα δύο φύλα είναι ο ίδιος. Για να περάσει το δικό τους. Βέβαια οι άντρες θεωρούν πως η μουρμούρα είναι ένα καθαρά γυναικείο χαρακτηριστικό και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να πέσουν τόσο χαμηλά ώστε να χρησιμοποιήσουν τέτοια μέσα πίεσης. Έχω γνωρίσει άντρες που και κουτσομπολεύουν και γκρινιάζουν και είναι υπερκαταναλωτικοί όταν θα βγουν για ψώνια και έχουν όλα όσα θεωρούνται αρνητικά χαρακτηριστικά των γυναικών. Οπότε μάλλον είναι στο χαρακτήρα και όχι στο φύλο.

Και οι γυναίκες;
Από την άλλη, ακριβώς επειδή η μουρμούρα θεωρείται γυναικείο χαρακτηριστικό πολλές γυναίκες ίσως νιώθουν απενοχοποιημένες να το κάνουν όσο θέλουν και μπορούν να γκρινιάζουν με οποιαδήποτε αιτία και αφορμή γιατί ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο. Προσωπικά, θεωρώ τρομερά εκνευριστική τη μουρμούρα. Ακόμα και δίκιο να έχει κάποιος, αν επιλέξει αντί να πει ευθέως αυτό που θέλει, να ξεκινήσει τη μουρμούρα νομίζω ότι τελικά χάνει.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρει ένας άντρας;
Μάλλον το να μην καταλάβω ότι με φλερτάρει, απλώς να καταφέρει να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να διεγείρει το μυαλό μου.
Πηγή: Yes I do

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved