Γιατί δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Showbiz

Γιατί δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Γιατί δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ποίος είναι ο πιο μεγάλος φόβος της;

«Να μην περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε, που είμαστε σαν οικογένεια. Το περσινό Πάσχα ήταν πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο της ζωής μου, γιατί ήμουν μόνη μου. Είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Έχω συνδυάσει τις χαρές και τις λύπες με τους ανθρώπους μου, θέλω να είμαστε όλοι μαζί. Η μαμά μου έχει δύο αδελφές και η πιο μικρή είναι 35 χρόνων, είναι σαν να είναι η κολλητή μου. Είμαστε όλο γυναίκες στην οικογένεια και ίδιες σχεδόν. Είμαστε πολύ δεμένες και κάνουμε πολλή παρέα. Πάπα ανοίγαμε το σπίτι μας και αυτό κάνω κι εγώ με τους φίλους μου. Θέλω να με φαντάζομαι με πολλά παιδιά και πολλά σκυλιά. Μου αρέσει η ζωντάνια στο σπίτι» τόνισε στο People.
-Είχες πει πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλεις να μιλάς για τα προσωπικά σου, θέλεις να απασχολείς με τη δουλειά σου. Όμως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, λογικό δεν είναι ο κόσμος να θέλει να μάθει;
«Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Πως, όταν θέλεις να κρατάς τα προσωπικά σου μόνο για σένα, μπορείς. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου και δεν τις έχει καταλάβει κανένας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσεις ό,τι βιώνεις, είτε είναι δύσκολο είτε όμορφο.»
- Τι θα σε κάνει να μιλήσεις για τα προσωπικά σου;
«Θα μιλήσω όταν θα νιώσω πολύ χαλαρή, τελείως ελεύθερη. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved