Showbiz

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μεθυσμένος παραβίασε κόκκινο, χτύπησε οδηγό μηχανής και τον εγκατέλειψε

Gossip-tv Team

Στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Ο ηθοποιός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και εγκατέλειψε το θύμα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην διασταύρωση της Ακαδημίας με την οδό Ρ. Φεραίου, ο πρωταγωνιστής παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά, έναν μοτοσικλετιστή που εκείνη την ώρα κινούνταν στην οδό Ρ. Φεραίου και είχε προτεραιότητα, καθώς το φανάρι ήταν πράσινο. Ο ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι τραυμάτισε και ανέτρεψε από την μηχανή του το μοτοσικλετιστή, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο του και έσπευσε να εξαφανιστεί σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Ο οδηγός τις μοτοσυκλέτας κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν οι αρχές άμεσα το ύποπτο όχημα και συγκεκριμένα τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της Τροχαίας, όπου βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στα κρατητήρια της Τροχαίας, μέχρι και το πρωί της Τρίτης, όπου και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

Δείτε το video από την εκπομπή "Μια":

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved