Αλέξανδρος Παρίσης: «Η Ελένη μου άρεσε και την “πολιόρκησα”»
Showbiz

Αλέξανδρος Παρίσης: «Η Ελένη μου άρεσε και την “πολιόρκησα”»

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Μηνάς της σειράς «Μπρούσκο» φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη με την σύζυγό του, Ελένη Σιδερά.

Πώς γνωριστήκατε;

Ελένη Σιδερά: «Πρώτα απ’όλα, τον «ήξερα» μέσα από τις δουλειές του στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Όμως, έτυχε να τον γνωρίσω στην Ελλάδα γιατί είχαμε κοινές παρέες. Ωστόσο, δεν κάναμε παρέα. Απλά, ήταν ένας κοινός γνωστός που κινείτο στα ίδια μαγαζιά που βγαίναμε… Αργότερα ήταν που ήρθαμε κοντά».

Πότε παντρευτήκατε:

Ελένη Σιδερά: «Αρραβωνιαστήκαμε στην Ελλάδα και το 2011 παντρευτήκαμε στην Κύπρο, ζώντας στην Ελλάδα. Μετά ήρθαμε στην Κύπρο…».

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας ή χρειάστηκε χρόνος για να την κατακτήσεις Αλέξανδρε;

Aλέξανδρος Παρίσης: «Όχι, όταν μεγαλώνεις καταλαβαίνεις ότι όσο υπάρχει Άγιος Βασίλης, υπάρχει και κεραυνοβόλος έρωτας. Η Ελένη μου άρεσε και σαν παρουσία και σαν άτομο γενικότερα. Μάλιστα, μου είχε κάνει το κλικ όταν εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση. Είπα “Τι ωραία κοπέλα είναι αυτή;”. Όταν ήμουν και πάλι ελεύθερος, μετά από καιρό έψαξα το τηλέφωνό της, ρώτησα κοινούς γνωστούς και…την πολιόρκησα!».

Πώς προέκυψε η πρόταση γάμου;

Aλέξανδρος Παρίσης: «Ένα Πάσχα που το περάσαμε στην Κύπρο, σε κάποια στιγμή κοιταχτήκαμε και είπαμε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να ζήσουμε και εδώ, σε πιο ήρεμους ρυθμούς απ’ ό,τι στην Αθήνα. Είχε αρχίσει να μπαίνει και η κρίση για τα καλά στη ζωή μας και είπαμε να έρθουμε εδώ. Έτσι, της έκανα την πρόταση γάμου και δέχτηκε».

Ήταν δηλαδή στα πλάνα σας ο γάμος; Θέλατε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;


Ελένη Σιδερά: «Ήμασταν και οι δύο κατασταλαγμένοι και ξέραμε προς τα πού πήγαινε αυτή η σχέση. Δεν θεωρώ απαραίτητο ζητούμενο για να κάνει κάποιος οικογένεια, να προηγηθεί ο γάμος. Άμα μπορείς να το πάρεις παραδοσιακά, γιατί όχι;».

Αλέξανδρος Παρίσης: «Είναι αυτό που λένε όμως, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να κάνεις γάμο; Όχι. Μόνο για να μεγαλώσεις την οικογένεια».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved