Μιχαήλ-Σαββίδου: Θα συγχωρούσαν την απιστία;
Showbiz

Μιχαήλ-Σαββίδου: Θα συγχωρούσαν την απιστία;

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησαν για τους άντρες και εξομολογήθηκαν αν θα συγχωρούσαν την απιστία.

Λόγω της αναγνωσιμότητάς σας οι άνδρες σας φλερτάρουν πιο εύκολα ή διστάζουν;

Κ. Δεν διστάζουν να με πλησιάσουν καθώς πάντα ήμουν πιο απλή και προσβάσιμη. Η αλήθεια είναι πως δεν έδινα ποτέ σημασία, καθώς δεν έβγαινα ποτέ μόνη μου για να με πλησιάσουν. Ήμουν ή με παρέα ή με τον σύντροφό μου.
Μ. Δεν ξέρω. Δεν είμαι και πολύ καιρό αναγνωρίσιμη για να καταλάβω κάτι τέτοιο.

Ποιοι νομίζετε ότι φλερτάρουν καλύτερα; Οι Ελλαδίτες ή οι Κύπριοι;
Κ. Δεν ξέρω πώς φλερτάρουν οι Κύπριοι αλλά ξέρω πως φλερτάρουν οι Ελλαδίτες! Όταν το κατέχουν το κάνουν πολύ καλά, αλλά τα τελευταία χρόνια το φλερτ από τους άνδρες εξαφανίστηκε.
Μ. Δεν μπορούμε να πούμε πως όλοι οι Ελλαδίτες ή όλοι οι Κύπριοι είναι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει από την καταγωγή του άλλου αλλά με τη χημεία που έχεις με τον άλλο.

Τι δεν θα συγχωρούσατε ποτέ σε μια σχέση;
Κ. Θα συγχωρούσα πολλά πράγματα. Δίνω και δεύτερη ευκαιρία.

Ακόμη και την απιστία;
Κ. Ναι. Όταν έχεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς στα βασικά και η καθημερινότητά σου περιέχει αγάπη, κατανόηση και ενδιαφέρον, ακόμη και αν συμβεί ένα λάθος, το συγχωρείς. Αλλά να καταλάβω πως πρόκειται περί λάθους και όχι πως ήταν χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.
Μ. Νομίζω το ψέμα και την απάτη. Ευτυχώς δεν έχει τύχει να συγχωρέσω απιστία, γιατί μπορεί να έγινε και να μην το ξέρω αλλά και μπορεί και να μην έγινε. Γενικά δεν είμαι άπιστη και θέλω να τιμώ αυτόν που έχω δίπλα μου, δεν θέλω να τον εξευτελίζω. Όταν μια σχέση τελειώσει μέσα μου προσπαθώ να τη λήξω παρά να τρέχω από εδώ και από κει.

Πηγή:must

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved