Καλομοίρα-Γιώργος Μπούσαλης: «Θέλαμε ένα κοριτσάκι»
Showbiz

Καλομοίρα-Γιώργος Μπούσαλης: «Θέλαμε ένα κοριτσάκι»

Έναν ολόκληρο χρόνο είχε να βρεθεί επί ελληνικού εδάφους η Καλομοίρα. H ανάγκη της, όµως, να κάνει διακοπές, αλλά και µία επαγγελµατική πρόταση για µία on stage εµφάνισή της έπειτα από πολύ καιρό την οδήγησαν να πάρει την απόφαση, µαζί µε τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, για το υπερατλαντικό ταξίδι από τη Ουάσιγκτον των Ηνωµένων Πολιτειών στην Αθήνα.

Μαζί τους ταξίδεψαν και οι δίδυμοι γιοι τους, Νίκος και ∆ηµήτρης, οι οποίοι είναι δυόµισι χρόνων. ∆εµένη οικογένεια όπως είναι, η Καλοµοίρα και ο Γιώργος θεωρούν αδιανόητο να µείνουν έστω και για λίγες ώρες µακριά από τα παιδιά τους, πόσο µάλλον αν πρόκειται για το µεγάλο διάστηµα του ενός µήνα που σκοπεύουν να περάσουν στην Ελλάδα. Το ζευγάρι δείχνει πραγµατικά ευτυχισµένο και µάλιστα δεν κρύβει την επιθυµία του να µεγαλώσει άµεσα και την οικογένειά του. Μιλώντας στη Real, η τραγουδίστρια παραδέχεται: «Σκέφτοµαι ότι θα ήταν ωραία να κάνουµε ένα κοριτσάκι και λέω στον Γιώργο ότι αν είναι να το κάνουµε, να το κάνουµε τώρα. Θα το έκανα τώρα αµέσως αν το είχαµε αποφασίσει γιατί θέλω τα παιδιά µου να είναι κοντά στην ηλικία, να πηγαίνουν στο σχολείο µαζί. ∆εν θέλω να περιµένω».
Η Καλοµοίρα τις προηγούµενες ηµέρες βρισκόταν σε συνεχείς πρόβες µε τον Φωκά Ευαγγελινό για την ξεχωριστή εµφάνιση που σχεδίασαν µαζί, η οποία και σηµατοδοτεί την επιστροφή της στα µουσικά δρώµενα έπειτα από αρκετά µεγάλο χρονικό διάστηµα απουσίας. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη µοναδική εκδήλωση απονοµής των βραβείων Mad, που πλέον έχουν γίνει θεσµός στη µουσική βιοµηχανία της χώρας µας. Αµέσως µετά και αφού θα έχει ολοκληρώσει και την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού µε τίτλο Τhis is summer, που θα ερµηνεύσει µε το συγκρότηµα Slick Beats, θα φύγει για διακοπές, τις οποίες παραδέχεται πως έχει πολλή ανάγκη. «Θα κάνουµε διακοπές φουλ», λέει µε ενθουσιασµό η Καλοµοίρα και συνεχίζει: «Θα πάµε στον τόπο καταγωγής µας, το χωριό Νιάτα της Λακωνίας, αλλά και σε αυτόν της µητέρας µου, την Κρεµαστή, που βρίσκεται κοντά στη Μονεµβασιά. Είναι και ο Γιώργος από τα Νιάτα και µας βολεύει να καθίσουµε περισσότερο εκεί. Θα πάµε και σε κάποια νησιά, όπως στη Μύκονο για ένα βράδυ και µετά στην Κεφαλονιά, γιατί ο Γιώργος βαφτίστηκε εκεί κι έχει έναν θείο. ∆εν έχω ξαναπάει. Πέρυσι είχαµε πάει στην Κρήτη. Η Ελλάδα είναι τόσο όµορφη. Θέλω να τη γνωρίσω όσο µπορώ». Αυτή την αγάπη της για την Ελλάδα θέλει να τη µεταδώσει και στα παιδιά της: «Θέλω πολύ να αγαπήσουν την πατρίδα µας», λέει µε τον ξεχωριστό ναζιάρικο τρόπο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved