Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν πρέπει να προτρέχω, αλλά να ζω τη στιγμή»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν πρέπει να προτρέχω, αλλά να ζω τη στιγμή»

Για τις πολυτέλειες που απολαμβάνει αλλά και όλα όσα ανακάλυψε μένοντας ένα μήνα μόνη της κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ, μίλησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη

Ποια πολυτέλεια απολαμβάνεις;
«Το καλοκαίρι θέλω να κάνω ένα μήνα διακοπές. Ονειρεύομαι να φύγω από την Αθήνα, να στήσω τη σκηνή μου, να διαβάζω τα βιβλία μου και να χορεύω στα πανηγύρια της Ικαρίας. Αυτή την πολυτέλεια διασφαλίζω στον εαυτό μου. Γενικά δεν βγαίνω πολύ, μόνο για κάνα κρασάκι με την παρέα μου ή κάποιο σινεμά»
Δεν φοβάσαι να κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ μόνη σου;
«Το έκανα πέρσι πρώτη φορά για ένα μήνα και μου άρεσε πολύ. Διένυα μια δύσκολη προσωπική περίοδο και μου έκανε καλό. Ήταν το καλύτερο καλοκαίρι που έχω περάσει. Γενικά το ελεύθερο κάμπινγκ δεν με τρομάζει καθόλου»
Μένοντας ένα μήνα μόνη τι ήταν αυτό που ανακάλυψες;
«Το κυριότερο μάθημα που πήρα ήταν να μην έχω την αίσθηση πως με κυνηγάει ο χρόνος. Δεν πρέπει να προτρέχω, αλλά να ζω τη στιγμή. Προσπαθώ να το τηρώ στην καθημερινότητά μου κι όποτε ζορίζομαι ή νιώθω άσχημα φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των διακοπών μου και γειώνομαι. Επίσης, κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η επαφή με τη φύση, ενώ η πόλη έχει διαφορετικούς ρυθμούς και κλείνεσαι στον εαυτό σου», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved