Μαρία Κορινθίου: «Έχουμε ζοριστεί με την κρίση»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Έχουμε ζοριστεί με την κρίση»

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Σε έχει αγγίξει η κρίση;

«Βεβαίως, έχουμε ζοριστεί. Και η δυσκολία δεν έγκειται στο “δεν θα πάμε φέτος διακοπές”. Υπήρξαν στιγμές που ψάχναμε ως οικογένεια τρόπο να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Με τρελαίνει το γεγονός ότι θα πρέπει να απολογούμαι κιόλας. Δεν είμαι η Ωνάση. Ας δουν τι χρήματα παίρνει πια ένας ηθοποιός και έπειτα ας σχολιάσουν. Βεβαίως και έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Δουλεύω σε τρεις δουλειές. Κουράζομαι. Είμαι υπ’ ατμόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να επιβιώσω. Δεν ζούμε σε ροζ συννεφάκι. Ο κόσμος σε βλέπει σε μια φωτογράφηση ή ένα πάρτι και έχει την εντύπωση ότι ζεις αλλού».

Είσαι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα. Έχεις πει ότι αγαπάς τις καμπύλες και τα κιλά σου. Δεν συμμερίζεσαι την αγωνία των celebrities για το πώς θα κατακτήσουν την τέλεια τυπικά εικόνα.
«Είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια με το σώμα μου και τον εαυτό μου και άλλες φορές που δεν με ενδιαφέρει. Είμαι αυτή που είμαι, με τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο άλλος. Φυσικά θέλω να αρέσω, αλλά κυρίως να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολεί αν θα σχολιάσουν τα λίγα παραπάνω κιλά μου ή αν έχω κυτταρίτιδα. Για εμένα αυτά είναι μικρά και ανούσια, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα ως λαός. Δηλαδή θα ασχοληθούν με το πόδι μου ή το μπράτσο μου; Αυτό δείχνει μικροπρέπεια. Ακούω στην παραλία να λένε για άλλες γυναίκες «αχ, κοίτα την πώς πάχυνε». Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άξεστοι. Δεν έχουν παιδεία. Προσωπικά είμαι περήφανη και για τα μπουτάκια μου και για τα... οπίσθιά μου!».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved