Αλεξάνδρου για Σκουρλή: «Περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό»
Showbiz

Αλεξάνδρου για Σκουρλή: «Περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα του σύντροφο, την Κατερίνα Σκουρλή.

Αλήθεια γιατί μια γυναίκα να μείνει μαζί σου;

«Δεν έχω να δώσω παλάτια και λεφτά και δεν είμαι καλός στα λόγια. Αλλά όταν αγαπάω προσφέρω τον εαυτό μου».

Και γιατί να σε εγκαταλείψει;

«Γιατί μπορεί να μου τύχει η πιο στραβή παρεξήγηση που δεν θα μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα! Μου έχει τύχει να είμαι η περίπτωση ότι «υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Επίσης είμαι πολύ δυναμικός και αυτό τους τρομάζει γιατί δεν είναι του χεριού τους. Όλοι ζητάμε κάτι. Αλλά το ζητάμε στην ποσότητα που το αντέχουμε».

Είσαι λίγο απολυταρχικός σε μια σχέση;
«Όχι. Αλλά έχω πληγωθεί από τις σχέσεις, επειδή μπορεί να δώσω χίλια πράγματα το δευτερόλεπτο -γιατί θέλω, όχι γιατί μου το ζητάει η άλλη. Έτσι έχω γίνει πλέον πολύ μυγιάγγιχτος. Επειδή έχω πονέσει κι επειδή δεν θέλω να περάσω το δικό μου πόνο προτιμώ αν δω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά να το πω. Και δεν δέχομαι να έχει ο άλλος εγωισμό. Θεωρώ ότι όταν έχεις σχέση, έχεις κάνει σεξ και τα δύο γίνουν ένα δεν γίνεται να έχεις εγωισμό για έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αλλά όχι, δεν θέλω να έχω καθόλου το πάνω χέρι. Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση. Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Εσύ από τι τύπο γυναίκας έλκεσαι;
«Είναι η αύρα της το χαμόγελό της… Είμαι σεξουαλικός άντρας για να μην κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυμνασμένες. Μου αρέσουν οι δυναμικές που να ξέρουν να σταθούν. Που η γυναίκα θεωρητικά να είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα αλλά ουσιαστικά να είναι ένα βήμα μπροστά του».


Οι φωτογραφίες (μαζί με το μοντέλο, Κατερίνα Σκουρλή) σε δείχνουν ερωτευμένο… είναι έτσι;
«Είμαι και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι κολλάω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved